Auna Jerry Lee Record Collector Set Rjavi/ Retro Gramofon/Kovček za gramofonske plošče

Auna Jerry Lee Record Collector Set Rjavi/ Retro Gramofon/Kovček za gramofonske plošče

Auna Jerry Lee Record Collector Set Rjavi/ Retro Gramofon/Kovček za gramofonske plošče

Kako najti najboljšo ponudbo?

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 92 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Auna Jerry Lee Record Collector Set Rjavi/ Retro Gramofon/Kovček za gramofonske plošče - opis izdelka

Prašna nostalgija: auna Jerry Lee Record Collector Set doda samozavest na retro stil 60. let in lubiteljem gramafonskih plošč nudi dva kovčka z efektom ponovnega spoznavanja.AunaJerry Lee  Gramafon ne bo pustil s pomočjo svojih zvočnikov predvajati tri različne velikosti plošč, ampak jih tudi digitalizira. Ravno zaradi tega razpolaga z USB priključkom na zadnji strani, s katerim se lahko signal plošč snema popolnoma enostavno na računalniku. Za razširitev zvoka ima gramafon na razpolago zadnji cinch izhod, ki omogoča priključitev eksternih zvočnikov.Iz kovčka v kovček: auna Vinilni boks kovček za plošče skrije v svojem žametno rdeči notranjosti pred prahom do 30 gramafonskih plošč. Tako kovček varuje vinilne plošče optimalno pred vlago in vam privarčuje brisanje praha iz posamesznih ovitkov plošč: samo eno brisanje in vseh 30 plošč je istočasno čistih.Set je zahvaljujoč svojemu dizajnu v obliki kovčka maksimalno prenosen. Oba kovčka imata ročaja, gumijaste nogice, kovinske zaščitne robove, kar omogoča varen transport.S setom  auna Jerry Lee Record Collector se haptika piše z velikimi črkami in retro hobijem pojejo hvale ljubitelji vinila. 

Izdelek Auna Jerry Lee Record Collector Set Rjavi/ Retro Gramofon/Kovček za gramofonske plošče je označena s kodo EAN 4260509679053.

Auna Jerry Lee Record Collector Set Rjavi/ Retro Gramofon/Kovček za gramofonske plošče - parametri izdelka

Auna Jerry Lee Record Collector Set Rjavi/ Retro Gramofon/Kovček za gramofonske plošče - zgodovina cen in razpoložljivosti

Auna Jerry Lee Record Collector Set Rjavi/ Retro Gramofon/Kovček za gramofonske plošče - drugi zanimivi izdelki