Auna Picknicker Trolley Music Cooler 36l , hladilnik boks kovček, BT zvočnik, modre barve

Auna Picknicker Trolley Music Cooler 36l , hladilnik boks kovček, BT zvočnik, modre barve

Auna Picknicker Trolley Music Cooler 36l , hladilnik boks kovček, BT zvočnik, modre barve

Najnižja cena v zadnjih 60 dneh: 194,90 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Auna Picknicker Trolley Music Cooler 36l , hladilnik boks kovček, BT zvočnik, modre barve - opis izdelka

Pripravite se na resnično zabavo: hladilni boks v obliki kovčka auna Picknicker vas osveži z ohlajenimi pijačami, ampak istočasno ozvoči vsako zabavo v sredini zelene narave.Osvežilni beati, vročekrvni ritmi ali ritmična elektronska glasba. Vozljišče bluetooth zagotavlja predvajanje vašega želenega seznama pesmi s pametnega telefona ali tablice direktno preko zvočnika. Eksterne avdio naprave  - kot je MP3 predvajalnik - lahko priključite na zvočnik preko AUX vhoda. Zahvaljujoč zmogljivim baterijam nudi zvočnik več ur delovanja in dovolj energije tudi za polnjenje telefona ali tablice. Široko pasni zvočnik je vodoodporen po IP X6, lahko ga vzamete tudi v mokro okolje.Uporabna prostornina 36 litrov nudi dovolj prostora za shranjevanje svežih pijač in okusnih prigrizkov do vrha. Pločevinke položite na pokrov boksa, tako so zaščitene pred prevračanjem. Odpirač za steklenice na zadnji strani zagotovi hitro odpiranje pijače. Ko namestite bluetooth zvočnik poleg boksa, lahko njegov prejšnji prostor uporabite kot prostor za shranjevanje.Zeleni parki, grobo peščene plaže ali enostavno zemlja pri kempiranju. Hladilni boks auna Picknicker je mobilni profesionalec za ohlajevanje pijač in jedi, povrh tega zahvaljujoč teleskopski ročici in velikim kolesom ga lahko peljete po vsakem terenu.Osvežitev čutil in priprava parti vzdušja v praktičnem dizajnu kovčka: hladilni boks auna Picknicker z bluetooth zvočnikom zagotovi te najboljše izlete z družino in prijatelji v naravo.Na razpolago variante: modro črna , sivo črna (produkt 10031527). 

Auna Picknicker Trolley Music Cooler 36l , hladilnik boks kovček, BT zvočnik, modre barve - zgodovina cen in razpoložljivosti

Auna Picknicker Trolley Music Cooler 36l , hladilnik boks kovček, BT zvočnik, modre barve - kako najti najboljšo ponudbo?