Vrtno pohištvo, ki ga morate imeti!
16.08.2022 | Uredništvo

Vrtno pohištvo, ki ga morate imeti!

Vrtno pohištvo zaokroži edinstveno vzdušje vašega vrta, balkona, terase ali verande. Izbrani stil je odraz vaše osebnosti in domišljije.

Imate radi romantično posedanje z vetričem v laseh ali naravno vintage pohištvo s pridihom Provanse? Izberite klasično ali pa izberite sodobno vrtno pohištvo, ki sije čisto s pridihom luksuza. Pobrskajte po vrtnih garniturah in poiščite navdih. Praktično je tudi vrtno pohištvo za balkon. Če radi potujete, ne smete spregledati pohištva za kampiranje. Izbirate lahko med:

  • masivno vrtno pohištvo
  • zložljivo in prenosno vrtno pohištvo
  • zložljivo vrtno pohištvo za prihranek prostora po sezoni
  • s kolesi za enostavno premikanje
  • z nadstreškom ali brez senčenja

Pozorni bodite tudi na zaščito pred onesnaženjem in neugodnim vremenom. Uporabite prevleke in zaščitne etuije, škatle za shranjevanje ali vrtne hišice.



Vrtne mize

Vrtne mize

Vrtne mize so osnovna vrsta pohištva, ki jo zagotovo potrebujete. Uporabljate jih lahko vse leto za različne aktivnosti, od prehranjevanja do igranja družabnih iger.


Vrtne mizeVrtne garnitureVrtne jedilne garniture

Vrtni stoli

Vrtni stoli

Priporočamo izbiro vrtnih stolov iz kakovostnih materialov, ki so enostavni za shranjevanje in ne zavzamejo veliko prostora. Idealni so zložljivi ali zložljivi stoli.


Vrtne klopi

Vrtne klopi

Če vam stoli niso dovolj, so primeren dodatek klopi. V nekaterih primerih lahko služijo tudi kot nadomestek za ležalnike.


Vrtne klopi

Vrtni ležalniki

Vrtni ležalniki

Če imate dovolj prostora, si obvezno priskrbite vrtne ležalnike. Izbirate lahko med široko paleto materialov, dizajnov in oblik, a ko boste našli idealen ležalnik zase, ne boste več želeli vstati iz njega.


Vrtni stoli

Vrtni stoli

Vrtni stoli

Če želite maksimalno udobje, so vrtni stoli odlična izbira. Izberite svojega med ogromno razpoložljivimi fotelji.


Viseči stoli

Viseči stoli

Viseči stoli so v zadnjem času postali žarišče številnih vrtov in teras. So še bolj udobni in zanimivi kot klasični vrtni stoli.


Viseči stoli

Viseče mreže

Viseče mreže

Če želite nekaj še udobnejšega od vrtnih ležalnikov, izberite iz menija visečih mrež. Osredotočite se predvsem na trdno konstrukcijo in kakovostne materiale in v guganju boste uživali več let.


Viseče mreže

Gugalnice

Gugalnice

Gugalnico na vrtu bodo cenili tako odrasli kot otroci. Izberite različico s senčenjem in v njej boste uživali vse poletje, od pozne pomladi do jeseni.


Gugalnice

Servirne mize

Servirne mize

Če pogosto obedujete zunaj glavne notranje kuhinje ali jedilnice, boste cenili servirne mize. Vse, kar potrebujete, lahko udobno in varno prenašate naenkrat.


Servirne mize

Preberite tudi

Zimske gume za varno vožnjo po mrzlih cestah

Verjetno ni več dvoma o nujnosti uporabe zimskih pnevmatik v težkih klimatskih razmerah zime. Splošno priporočilo je, da zamenjate zimske pnevmatike, če temperatura okolice pade pod 7 °C.

Domače pekarne za pripravo svežega kruha in peciva

Radi zajtrkujete svežo, hrustljavo rezino kruha ali toplo, dišeče pecivo? Potem si vsekakor priskrbite majhno domačo pekarno.

Kuhinjski roboti - zanesljivi spremljevalci pri kuhanju in peki

Odkrijte zanesljivega spremljevalca za vsakodnevno ali občasno kuhanje in peko. Postanite kreativni kuhar. Pripravite jedi z vsega sveta.

Lonci na pritisk za zdrave obroke, prihranek energije in časa

Obvladajte pripravo svojih najljubših jedi v delčku časa. Zdravo kuhanje na pari pod višjim pritiskom znatno skrajša čas priprave in s tem prihrani energijo.

Varčni televizorji za vse skozi vse leto

Sodobni televizijski sprejemniki so inteligentne, varčne SMART naprave za vsako gospodinjstvo. Bogate funkcije, ultra ploščat brezčasen dizajn, odlična slika in zvok so jih predodredili za vsakodnevno uporabo.

Izdelovalci jogurta - pomočniki za podporo naravne imunosti

Doma pripravite okusne probiotične jogurte s kakovostnim svežim ali suhim sadjem. Zagotovite si zadostno odpornost zahvaljujoč dobrim bakterijam, ki so bistvenega pomena za pravilno delovanje črevesne mikroflore.

Parni stroji za enostavno obdelavo in razkuževanje oblačil

Para zmehča in zravna vlakna v tekstilu ter tako zravna zmečkana oblačila in gube. Hkrati učinkovito dezinficira tekstil.

Kako izbrati najboljšo kavo?

Kava je ena najstarejših in najbolj priljubljenih stimulativnih pijač. Je okusen razlog za srečanja s prijatelji, za prijetno sprostitev in počitek.

Domače prekajevalnice za naravno konzerviranje in poln okus prekajenih mesnin

Dimljenje je poleg sušenja najstarejša oblika konzerviranja hrane. Priljubljene mesnice in predelave mesa so odlična priložnost za srečanje cele družine in prijateljev.

Čiščenje oken - učinkovito in moderno

Čiščenje oken, ogledal, tuš kabin ali raznih gladkih sijočih površin v domu je pogosto nočna mora. A počnite to učinkovito in sodobno.

Sprostite se ob zimskih športih

Slovaška je čudovita gorata država s številnimi dobro opremljenimi zimskimi središči. Ponujajo odlično okolje za sprostitev in šport z odličnimi snežnimi razmerami.

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Opremite svoj sodoben dom s steklokeramično kuhalno ploščo ali varno indukcijsko kuhalno ploščo. Preizkusite inovativno, zabavno, enostavno kuhanje in veliko pametnih funkcij.