Igrače za najmlajše
18.09.2022 | Uredništvo

Igrače za najmlajše

Igrače za malčke so igrače v prvem stiku z okolico. Razvijajte njihovo radovednost in sposobnost raziskovanja nečesa novega. Najmlajšim omogočite rokovanje z različnimi materiali, raziskujte igrače z vsemi čutili. Izberite kakovostne, zdravju varne certificirane igrače, označene z oznako CE. Evropski varnostni standardi so najstrožji na svetu.



Ugrizi

Ugrizi

Ali vašim dojenčkom izraščajo zobke? So nemirni, opažate povečano slinjenje? Pomagajte jim premagati tesnobo in prve težave. Obdajte jih z otroškimi grizali.

Poleg stimulacije dlesni bodo pomagali pri razvoju oprijema, motorike in koordinacije gibov rok ter vida.

So tudi prve masažne zobne ščetke. Upoštevajte priporočila za uporabo glede na starost otroka. Najpomembnejše lastnosti so

  • hlajenje in blaženje vnetja dlesni
  • stimulacija grizenja in žvečenja za razvoj čeljusti
  • enostavno čiščenje
  • razvoj zaznavanja oblik in barv
  • prepoznavanje različnih materialov po trdoti
  • prepoznavanje raznolike površinske strukture
  • razvijajo grobo motoriko in sposobnost prijemanja

Ropotulje

Ropotulje

Dolgo zabavajte dojenčka s prijetnimi zvoki. Ropotulje so prva najbolj uporabljana igrača.

Poleg funkcije grizenja zob za lajšanje bolečin in srbečice vam omogočajo raziskovanje sveta zvokov.

Žvenket, zvonjenje, šumenje dežja jih pomirja . Podprite razvoj otrokove naravne radovednosti.

  • omogočajo raziskovanje sveta zvokov in glasbe

Dude

Dude

Poleg osnovne funkcije hranjenja dojenčka je duda nenadomestljiv pripomoček za njegov pravilen razvoj. Kakovostna duda je narejena iz enega kosa materiala.

Naravna guma je odporna na grizenje in najbolj spominja na prijeten, topel dotik kože.

Dude so idealne za spanje. Dodaten trak omogoča obešanje na voziček ali posteljico. Tudi verižica za dudo je lahko privlačen dodatek k otroškemu kompletu. Zaščitite seske pred umazanijo. Na poti boste cenili etuije in škatlice za dude .

  • naravni lateks najbolj podoben naravni obliki kože, ki posnema materino bradavico spodbuja sesalni učinek dude podpirajo pravilno dihanje skozi nos pomagajo pri pravilnem položaju jezika glede na nebo anatomska oblika dude pripomore k pravilnemu razvoju otrokove čeljusti

Otroške stekleničke

Igrače za voziček

Igrače za voziček

Razvijte otrokovo sposobnost dotika in tipanja. Igrače za vozičke so idealne za to. Izberite vesele viseče igrače in interaktivne igrače . Obdržali bodo otrokovo pozornost.

Vsebujejo več zabavnih elementov. Spodbujanje pozornosti in razvoj čutnega zaznavanja. Padejo v oči, šelestijo, žvenketajo, igrajo, bliskajo. Izstopajo po barvi in na otip prijetnih materialih.

Ob rokovanju se obračajo, nihajo, mahajo ali vrtijo v spirali . Najpogostejši material je prijeten in mehak pliš.

  • idealen za majhne otroške roke, razvoj fine motorike

Nagačene živali

Nagačene živali

Plišaste igrače za najmlajše so nenadomestljiv spremljevalec za crkljanje in uspavanje. Otroka spremljajo do polnoletnosti. Poiščite sanjsko plišasto žival za svojega otroka iz kraljestva živali, pravljic, princev in princesk ali drugih ljubkih likov.

Je vaš najljubši medvedek ali slon kralj plišastih živali? V sobi, na poti, v postelji izberite primernega spremljevalca.

Igrače s projektorjem spremenijo strop sobe v iskrivo nebo, polno zvezd. Zazvenele bodo melodije pesmi, žvrgolenje ptic ali prijetni zvoki narave.

  • plišaste igrače dajejo občutek varnosti in dobrega počutja, so idealne za crkljanje in razvijanje čustev

Igrače za otroke

Igrače za kopanje in vodo

Igrače za kopanje in vodo

Večnamenske igrače za kopanje in vodo pritegnejo pozornost z premikanjem, brizganjem vode, oddajanjem zvokov ali utripajočimi lučmi. Vaši najmlajši ne bodo več želeli zapustiti kadi.

Mrežasti žepi za vodne igrače omogočajo enostavno shranjevanje. Po polnjenju jih enostavno pritrdite s priseski ali ježki nad kadjo. Vedno imejte vse pri roki.

Otroka varno kopajte v kadi ali otroški kadi . Priskrbite si priročno otroško posteljico za kopalno kad . Idealen naklon drži glavo nad vodo in lahko udobno umijete otroka.

  • v vodi ustvarjajo različne zabavne učinke, fizikalni pojavi spodbujajo čute in zaznavanje okoliškega sveta

Otroške postelje

Otroške postelje

Okopanega dojenčka položite počivat v otroško posteljico , v kateri se bo počutil udobno. Ležalniki samostojno stojijo na stabilnih nogah. Opremljeni so z naslonom za glavo, varnostnim pasom in palico za obešanje igrač. Umirite in uspavajte svojega dojenčka s prijetnimi zvoki in tresljaji otroške posteljice.

Različica je gnezdo, ki ga dojenčki postavijo na posteljo. So prijetno mehke in dojenčki se v njih počutijo varno kot v maminem trebuščku. Všeč jim bo tako vam kot vašemu otroku.

  • možnost spreminjanja višine in položaja dojenčka, možnost spreminjanja otroške posteljice v zibelko ali gugalnico, so moderen dodatek vašemu interierju, otroka vključijo v družinsko življenje, ko ne spi, so primerna tudi za potovanja

Otroške postelje

Igralne odeje in podloge

Igralne odeje in podloge

Igralne podloge in igralne odeje so idealne za nemoteno zabavo dojenčkov. Primerni so za shranjevanje na tleh. Poskrbite za varnost otroka in pritegnite njegovo pozornost z zabavnimi aktivnostmi.

Otrokom dovolite, da manipulirajo z igračami na odstranljivem plezalnem okvirju. Pred mrazom jih bo zaščitila izolacijska penasta podloga . Odlično vam bo služila kot odeja za piknik med vašimi sprehodi.

Bodite prepričani, da preverite previjalne podloge . Uporabljate jih lahko za igro doma ali za higiensko menjavo plenic kjerkoli na poti. Zvijte jih v rolado in že ste gotovi. Ali pa s seboj spakirajte previjalne podloge za enkratno uporabo .

  • protizdrsna površina proti drsenju po tleh za varno dvigovanje glave, plazenje ali prvo vstajanje primerna za počitek in igro
  • previjalne podloge previjalne podloge za enkratno uporabo

Punčke za najmlajše

Punčke za najmlajše

Vesele punčke , ki prikazujejo like deklic in fantkov, so nenadomestljivi spremljevalci zdravega razvoja otroka. Partnerski odnosi se ustvarjajo ob igri s punčkami.

Imajo realistične lastnosti in so izdelane iz tekstila in neškodljivih PVC materialov. Enostavno jih je vzdrževati čiste. Pogosto nadomestijo sorojenca ali prijatelja.

Posebej priljubljene so punčke iz cunj . Ali pogrešate jokajočo lutko ali punčko, ki oddaja realistične zvoke? Ni kaj, ponudba je široka.

  • mehak in prijeten na dotik

Punčke

Kahlice

Kahlice

Brez kahlice ne gre. Kakovostne anatomske kahlice zagotavljajo pravilen položaj sedenja otroka. Hkrati pa so tudi igrača, da bo pričakovana potreba prijetnejša.

Imajo barvite, ustvarjalne oblike različnih živali ali avtomobilčkov. Opremljeni so z ročaji.

Spuščajo lahko realistične zvoke , da pritegnejo pozornost. Otroci se bodo na igriv način naučili hoditi na kahlico.

  • enostavno vzdrževanje higiene

Preberite tudi

Zimske gume za varno vožnjo po mrzlih cestah

Verjetno ni več dvoma o nujnosti uporabe zimskih pnevmatik v težkih klimatskih razmerah zime. Splošno priporočilo je, da zamenjate zimske pnevmatike, če temperatura okolice pade pod 7 °C.

Domače pekarne za pripravo svežega kruha in peciva

Radi zajtrkujete svežo, hrustljavo rezino kruha ali toplo, dišeče pecivo? Potem si vsekakor priskrbite majhno domačo pekarno.

Kuhinjski roboti - zanesljivi spremljevalci pri kuhanju in peki

Odkrijte zanesljivega spremljevalca za vsakodnevno ali občasno kuhanje in peko. Postanite kreativni kuhar. Pripravite jedi z vsega sveta.

Lonci na pritisk za zdrave obroke, prihranek energije in časa

Obvladajte pripravo svojih najljubših jedi v delčku časa. Zdravo kuhanje na pari pod višjim pritiskom znatno skrajša čas priprave in s tem prihrani energijo.

Varčni televizorji za vse skozi vse leto

Sodobni televizijski sprejemniki so inteligentne, varčne SMART naprave za vsako gospodinjstvo. Bogate funkcije, ultra ploščat brezčasen dizajn, odlična slika in zvok so jih predodredili za vsakodnevno uporabo.

Izdelovalci jogurta - pomočniki za podporo naravne imunosti

Doma pripravite okusne probiotične jogurte s kakovostnim svežim ali suhim sadjem. Zagotovite si zadostno odpornost zahvaljujoč dobrim bakterijam, ki so bistvenega pomena za pravilno delovanje črevesne mikroflore.

Parni stroji za enostavno obdelavo in razkuževanje oblačil

Para zmehča in zravna vlakna v tekstilu ter tako zravna zmečkana oblačila in gube. Hkrati učinkovito dezinficira tekstil.

Kako izbrati najboljšo kavo?

Kava je ena najstarejših in najbolj priljubljenih stimulativnih pijač. Je okusen razlog za srečanja s prijatelji, za prijetno sprostitev in počitek.

Domače prekajevalnice za naravno konzerviranje in poln okus prekajenih mesnin

Dimljenje je poleg sušenja najstarejša oblika konzerviranja hrane. Priljubljene mesnice in predelave mesa so odlična priložnost za srečanje cele družine in prijateljev.

Čiščenje oken - učinkovito in moderno

Čiščenje oken, ogledal, tuš kabin ali raznih gladkih sijočih površin v domu je pogosto nočna mora. A počnite to učinkovito in sodobno.

Sprostite se ob zimskih športih

Slovaška je čudovita gorata država s številnimi dobro opremljenimi zimskimi središči. Ponujajo odlično okolje za sprostitev in šport z odličnimi snežnimi razmerami.

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Opremite svoj sodoben dom s steklokeramično kuhalno ploščo ali varno indukcijsko kuhalno ploščo. Preizkusite inovativno, zabavno, enostavno kuhanje in veliko pametnih funkcij.