Kako izbrati aparat za kavo?
19.11.2022 | Uredništvo

Kako izbrati aparat za kavo?

Uživajte v svoji najljubši kavi zjutraj ali kadarkoli čez dan. Različne vrste kavnih zrn se razlikujejo po aromi in okusu. Imajo različne velikosti, vsebnost vode, olja, lokalne elemente v sledovih in minerale. Eksperimentirajte z izbiro kave. Preizkusite različne načine priprave.

Imate raje espresso, espresso lungo, ameriško kavo, kapučino ali latte macchiato? Postanite barista v domači kavarni. Pripravite kulinarično doživetje za svoje najdražje in prijatelje.

Imate raje arabico, robusto ali njune mešanice? Pustite se presenetiti kavna zrna z različnih koncev sveta. Brez mleka ali z mlekom. Zaprite oči in uživajte v kavi s fino peno. Postopoma izboljšati osnovne tehnike priprave kave.



Kavni avtomati na kapsule

Kavni avtomati na kapsule

Iščete aparat za kavo, ki naredi kavo tako preprosto, hitro in sam? Kavni avtomati na kapsule so zasnovani za vas.

Pametne naprave prepoznajo pijačo v kapsuli s pomočjo črtne kode. Samodejno prilagodijo količino vode glede na vrsto kave ali čaja.

Eksperimentirajte z okusi. V napravo vstavite ustrezno kapsulo   za vaš aparat za kavo. Izberite intenzivnost pijače. Popolnoma avtomatski sistem nastavi temperaturo in čas kuhanja pijače.

Integrirani postopek čiščenja šob s paro se začne po vsaki uporabi. Za popoln užitek ob vsaki skodelici redno uporabljajte posebne tablete za čiščenje in odstranjevanje vodnega kamna. Doživite mistična potovanja skozi eksotični svet tisočerih okusov kave.

  • majhne kompaktne mere nižja nabavna cena aparata velika izbira kavnih kapsul pestra izbira čajnih napitkov široka izbira čokoladnih, osvežilnih toplih in hladnih napitkov samodejni izklop po določenem času mirovanja
  • ni mogoče pripraviti iz sveže pražene ali mlete kave

Detergenti

Kavni aparati za kapljanje

Kavni aparati za kapljanje

Obožujete velike skodelice vroče kave? Potrebujete dobro kavo vedno pri roki? Izberite kavne aparate za kapljanje .

Za filtrirano kavo zadostuje navaden mlinček. Nastali okus ni dovzeten za natančno količino vode in finost mlete kave.

Kavni aparati na kapljanje delujejo popolnoma samodejno . Nalijte vodo, vstavite papirnati filter, napolnite s svojo najljubšo kavo in vklopite. Naprava samodejno vzdržuje celoten proces ekstrakcije, čas kuhanja in optimalno temperaturo vode okoli 95°C.

V termovki naenkrat pripravite od 6 do 10 skodelic dišeče kave. Grelna plošča pod grelnikom vode ohranja kavo vročo, dokler naprave ne izklopite.

Nove generacije naprav vas bodo tudi samodejno opozorile na potrebo po čiščenju. Ohranite čisti okus kave. Odstranjevanje vodnega kamna! Podaljšali boste življenjsko dobo kavnega aparata in prihranili tudi elektriko.

  • nižja cena, nižje zahteve za mletje kave, večja količina naenkrat pripravljene kave, grelna plošča pod kotličkom za ohranjanje tople kave
  • menjava papirnatih filtrov po vsaki pripravi kave

Avtomatski samostoječi in vgradni kavni aparati

Avtomatski samostoječi in vgradni kavni aparati

Dopolnite zasnovo svoje kuhinje z avtomatskimi prostostoječimi ali vgradnimi kavnimi aparati. Ste v službi večja skupina navdušencev nad okusno kavo?

Kavni aparat z vgrajenim mlinčkom , rezervoarjem za vodo , kavna zrna in mleto kavo bo vesel vsakega. Če to ni dovolj, izberite napravo s posodo za mleko in vgrajenim priključkom za vodo . Visok tlak pare okoli 19 palic in več je pomemben parameter za pripravo izjemne kave. Inteligentno upravljanje na dotik je prijetno. S pritiskom na eno tipko lahko pripravite različne vrste kave ali kave z mlekom.

Vgrajen sistem CoffeSensor samodejno prilagaja pripravo kave glede na vrsto uporabljenih zrn.

Vgrajeni indikatorji vas opozorijo na potrebo po ponovnem polnjenju rezervoarjev.

Popolnoma avtomatsko parno čiščenje mlečnega sistema ohranja visoko kakovost po vsaki pripravi napitka. Funkcija samodejnega čiščenja in samodejnega odstranjevanja vodnega kamna je osnova za pripravo odličnega napitka in dolgo življenjsko dobo vaše naprave. Uporabljajte originalne čistilne tablete , tablete za odstranjevanje vodnega kamna in vodne filtre.

  • visoka kakovost avtomatsko pripravljene kave, možnost priprave napitka iz zrn in mlete kave, možnost priprave kave s svežim mlekom iz posode za mleko, parno čiščenje in praznjenje cevi po vsaki kavi
  • višjo nabavno ceno, potrebo po rednem čiščenju

Kavni aparati

Kavni avtomati z vzvodom

Kavni avtomati z vzvodom

Pripravite svoj najljubši espresso na kavnem avtomatu z avtomatsko ročico. Bodite domači barista. S kakovostnim ročnim kavnim aparatom lahko iz 7-8 g kave pripravite majhen espresso napitek s prostornino cca. 25 ml pod visokim pritiskom v pribl. 30 sekund. Za njeno popolno pripravo boste cenili tudi pravilno mleta kavna zrna v integriranem mlinčku . Z natančno nastavitvijo finosti mletja dobite nastalo količino kave za izjemno aromatičen okus. Parni tlak pribl. 20 barov in več pomembno opredeljuje izjemno izkušnjo espresso kave.

  • najprimernejša za večkratno pripravo popolnega espressa primernega za sladokusce in izjemno kakovostne kave
  • višja cena

Preberite tudi

Zimske gume za varno vožnjo po mrzlih cestah

Verjetno ni več dvoma o nujnosti uporabe zimskih pnevmatik v težkih klimatskih razmerah zime. Splošno priporočilo je, da zamenjate zimske pnevmatike, če temperatura okolice pade pod 7 °C.

Domače pekarne za pripravo svežega kruha in peciva

Radi zajtrkujete svežo, hrustljavo rezino kruha ali toplo, dišeče pecivo? Potem si vsekakor priskrbite majhno domačo pekarno.

Kuhinjski roboti - zanesljivi spremljevalci pri kuhanju in peki

Odkrijte zanesljivega spremljevalca za vsakodnevno ali občasno kuhanje in peko. Postanite kreativni kuhar. Pripravite jedi z vsega sveta.

Lonci na pritisk za zdrave obroke, prihranek energije in časa

Obvladajte pripravo svojih najljubših jedi v delčku časa. Zdravo kuhanje na pari pod višjim pritiskom znatno skrajša čas priprave in s tem prihrani energijo.

Varčni televizorji za vse skozi vse leto

Sodobni televizijski sprejemniki so inteligentne, varčne SMART naprave za vsako gospodinjstvo. Bogate funkcije, ultra ploščat brezčasen dizajn, odlična slika in zvok so jih predodredili za vsakodnevno uporabo.

Izdelovalci jogurta - pomočniki za podporo naravne imunosti

Doma pripravite okusne probiotične jogurte s kakovostnim svežim ali suhim sadjem. Zagotovite si zadostno odpornost zahvaljujoč dobrim bakterijam, ki so bistvenega pomena za pravilno delovanje črevesne mikroflore.

Parni stroji za enostavno obdelavo in razkuževanje oblačil

Para zmehča in zravna vlakna v tekstilu ter tako zravna zmečkana oblačila in gube. Hkrati učinkovito dezinficira tekstil.

Kako izbrati najboljšo kavo?

Kava je ena najstarejših in najbolj priljubljenih stimulativnih pijač. Je okusen razlog za srečanja s prijatelji, za prijetno sprostitev in počitek.

Domače prekajevalnice za naravno konzerviranje in poln okus prekajenih mesnin

Dimljenje je poleg sušenja najstarejša oblika konzerviranja hrane. Priljubljene mesnice in predelave mesa so odlična priložnost za srečanje cele družine in prijateljev.

Čiščenje oken - učinkovito in moderno

Čiščenje oken, ogledal, tuš kabin ali raznih gladkih sijočih površin v domu je pogosto nočna mora. A počnite to učinkovito in sodobno.

Sprostite se ob zimskih športih

Slovaška je čudovita gorata država s številnimi dobro opremljenimi zimskimi središči. Ponujajo odlično okolje za sprostitev in šport z odličnimi snežnimi razmerami.

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Opremite svoj sodoben dom s steklokeramično kuhalno ploščo ali varno indukcijsko kuhalno ploščo. Preizkusite inovativno, zabavno, enostavno kuhanje in veliko pametnih funkcij.