Mikrovalovna pečica za vsako praktično kuhinjo
10.11.2022 | Uredništvo

Mikrovalovna pečica za vsako praktično kuhinjo

Mikrovalovna pečica sodi v vsako praktično kuhinjo. Načelo delovanja mikrovalov med kuhanjem vam bo prihranilo energijo in čas. Enostavno in hitro pogrejejo že pripravljena tekoča in trdna živila brez potrebe po olju in brez gorenja.

Imate raje eleganten dizajn ali retro videz ? Sodobne mikrovalovne pečice so okras vsake kuhinjske enote.

Glasnost pečice izberite glede na velikost vašega gospodinjstva. Za dvo- do štiričlansko družino zadostuje prostornina do 30 l.

Izberite enega od samodejnih programov za peko na žaru v mikrovalovni pečici v vaši večnamenski mikrovalovni pečici . Ali pa ročno nastavite moč mikrovalovne pečice in časovnik. Res je, večja kot je moč, prej bo jed pripravljena. Poraba energije se poveča predvsem pri peki hrane na žaru .

Ali morate pogrevati, odmrzniti, peči ali kuhati ? V rezervoar nalijte vodo in kuhajte na pari. S funkcijo pare v hrani ohranite potrebne hranilne snovi in vitamine.

Preverite podatke o nastavljenih parametrih na plošči na dotik .

Senzorji tehnologije 6th sense spremljajo temperaturo in vlago v hrani ter temu primerno samodejno nastavijo parametre priprave hrane.

Zagotovo boste cenili prozorna steklena vrata, varčno LED osvetlitev in emajlirano ali keramično površino za enostavno vzdrževanje. S samočistilno funkcijo bo vzdrževanje enostavno.

S funkcijo Crisp lahko svoje prijatelje presenetite s hrustljavim kruhom, torto ali pico. Mikrovalovko pa lahko uporabljate tudi na številne nepričakovane načine.



Prostostoječe mikrovalovne pečice

Prostostoječe mikrovalovne pečice

Samostoječe mikrovalovne pečice so hkrati praktična izbira in dizajnerski dodatek za vsako kuhinjo. Izberite izjemno rdečo barvo ali retro videz.

Razmislite o odpiranju vrat levo/desno.

Uporabljajte mikrovalovne pečice za pečenje na žaru ali kot pečice na vroč zrak in cvrtnike na vroč zrak.

Vsak obrok pripravite pravilno in večkrat okusno. Uporabljajte samo posodo iz materialov, namenjenih uporabi v mikrovalovni pečici.

  • nižja nabavna cena, možnost selitve po potrebi brez strokovne montaže, večja barvna paleta površinske obdelave, večja izbira sodobnih materialov in retro dizajna
  • zavzame prostor na površini kuhinjskega pulta

Štedilniki in pečice za peko za popolno kulinarično doživetje


Mikrovalovne pečice

Vgradne mikrovalovne pečice

Vgradne mikrovalovne pečice

Vgradne mikrovalovne pečice so še posebej primerne za kuhinje, opremljene z drugimi vgradnimi aparati. Izbira mikrovalovne pečice mora biti medsebojno usklajena s poudarkom na celotni zasnovi kuhinje. Poiščite svoj sanjski komplet vgradnih gospodinjskih aparatov.

Pri odmrzovanju tekočih obrokov in juh boste cenili funkcijo Jet Start . Predgrejte svojo pečico s funkcijo Quick Heat , ko pečete pico ali piškote. Ali vnaprej pripravljate obroke za zamrzovalnik? Cenili boste funkcijo Auto Reheat za njihovo samodejno segrevanje.

Ali ni dovolj in iščete nekaj dodatnega? Vrata na tečajih vam bodo olajšala rokovanje pri pripravi hrane. Ali pa vas bodo razveselili modeli s funkcijo priprave kruha ali jogurta?

  • Oblikovalski dodatek za kuhinjo, ki prihrani prostor na liniji, funkcije in značilnosti primerljive s prostostoječimi mikrovalovnimi pečicami
  • potreba po zagotovitvi toplotnega prezračevanja, višji stroški nabave, strokovna montaža, fiksna montaža, potrebno je oblikovati ergonomsko lokacijo

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?


Vgradne mikrovalovne pečice

Preberite tudi

Zimske gume za varno vožnjo po mrzlih cestah

Verjetno ni več dvoma o nujnosti uporabe zimskih pnevmatik v težkih klimatskih razmerah zime. Splošno priporočilo je, da zamenjate zimske pnevmatike, če temperatura okolice pade pod 7 °C.

Domače pekarne za pripravo svežega kruha in peciva

Radi zajtrkujete svežo, hrustljavo rezino kruha ali toplo, dišeče pecivo? Potem si vsekakor priskrbite majhno domačo pekarno.

Kuhinjski roboti - zanesljivi spremljevalci pri kuhanju in peki

Odkrijte zanesljivega spremljevalca za vsakodnevno ali občasno kuhanje in peko. Postanite kreativni kuhar. Pripravite jedi z vsega sveta.

Lonci na pritisk za zdrave obroke, prihranek energije in časa

Obvladajte pripravo svojih najljubših jedi v delčku časa. Zdravo kuhanje na pari pod višjim pritiskom znatno skrajša čas priprave in s tem prihrani energijo.

Varčni televizorji za vse skozi vse leto

Sodobni televizijski sprejemniki so inteligentne, varčne SMART naprave za vsako gospodinjstvo. Bogate funkcije, ultra ploščat brezčasen dizajn, odlična slika in zvok so jih predodredili za vsakodnevno uporabo.

Izdelovalci jogurta - pomočniki za podporo naravne imunosti

Doma pripravite okusne probiotične jogurte s kakovostnim svežim ali suhim sadjem. Zagotovite si zadostno odpornost zahvaljujoč dobrim bakterijam, ki so bistvenega pomena za pravilno delovanje črevesne mikroflore.

Parni stroji za enostavno obdelavo in razkuževanje oblačil

Para zmehča in zravna vlakna v tekstilu ter tako zravna zmečkana oblačila in gube. Hkrati učinkovito dezinficira tekstil.

Kako izbrati najboljšo kavo?

Kava je ena najstarejših in najbolj priljubljenih stimulativnih pijač. Je okusen razlog za srečanja s prijatelji, za prijetno sprostitev in počitek.

Domače prekajevalnice za naravno konzerviranje in poln okus prekajenih mesnin

Dimljenje je poleg sušenja najstarejša oblika konzerviranja hrane. Priljubljene mesnice in predelave mesa so odlična priložnost za srečanje cele družine in prijateljev.

Čiščenje oken - učinkovito in moderno

Čiščenje oken, ogledal, tuš kabin ali raznih gladkih sijočih površin v domu je pogosto nočna mora. A počnite to učinkovito in sodobno.

Sprostite se ob zimskih športih

Slovaška je čudovita gorata država s številnimi dobro opremljenimi zimskimi središči. Ponujajo odlično okolje za sprostitev in šport z odličnimi snežnimi razmerami.

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Opremite svoj sodoben dom s steklokeramično kuhalno ploščo ali varno indukcijsko kuhalno ploščo. Preizkusite inovativno, zabavno, enostavno kuhanje in veliko pametnih funkcij.