Parni stroji za enostavno obdelavo in razkuževanje oblačil
01.12.2022 | Uredništvo

Parni stroji za enostavno obdelavo in razkuževanje oblačil

Naši davni predniki so poznali prednosti kuhanja na pari. Opazovali so učinkovit učinek pare na človeka, na njegova oblačila in stanovanja. Oblačila so ročno poškropili in razgrnili po travnikih na soncu. Kasneje so na mokra oblačila uporabljali primitivne vroče likalnike, segrete nad ognjem ali ogljem iz peči. Ugotovili so, da para zmehča in zravna vlakna v tekstilu ter zgladi zmečkana oblačila in gube. Obenem oblačila učinkovito razkužimo in znebimo večine virusov in mikrobov. Zagotovite si zlikani videz z modernimi parnimi stroji za oblačila enostavno in priročno. Poparite in učinkovito razkužite perilo, sedežne prevleke, zavese in draperije. Nič več sklanjanja nad likalno desko. Vaša oblačila bodo videti bolje. Ali ni dovolj? Za odstranjevanje vonjav, prahu in pršic uporabite vročo paro. Para odpira in čisti pore na koži. Funkcija parjenja obraza pomaga v boju proti virusom in aknam.



Kako izbrati parni stroj za perilo

Kako izbrati parni stroj za perilo

Kako izbrati najprimernejši parnik? Izberite ustrezno velikost in prostornino rezervoarja za vodo . Dovolj bi moralo biti za udobno parjenje, odvisno od tega, kako pogosto in koliko perila perete. Ali morate na hitro prilagoditi oblačilo, preden ga oblečete v službo, za svečane priložnosti ali za sestanke? Ali puščate likanje za zadnji trenutek? Potem je za vas pomemben parameter hitrost ustvarjanja efektivne pare, torej moč generatorja pare . Za množično pranje se prepričajte, da izberete napravo z visoko zmogljivostjo in veliko prostornino rezervoarja za vodo.


Ovitki za oblačilaObešalniki za oblačila

Vrste parnih strojev za oblačila

Majhni ročni parniki

Majhni ročni parniki

Poenostavite si življenje. Vklopite majhen ročni parnik. Hitro in učinkovito prilagodite svoja oblačila. Enostavno in kadarkoli. Tudi v zadnjem trenutku. Kompaktni ročni parni kuhalnik vsebuje rezervoar za vodo, grelni element in parno črpalko v eni enoti. Poparite oblačilo neposredno na obešalniku z gladkimi gibi od zgoraj navzdol. Rezultat prilagajanja vas bo presenetil, kot bi kupovali nova oblačila v trgovini.

  • majhne kompaktne dimenzije lahko uporabljate tudi na poti enostavna uporaba lahko prilagodite količino pare brez likalne deske lahko priključite na teleskopsko palico primerno tudi za razkuževanje gospodinjskih tekstilij nizki stroški nabave
  • priročno za manjše količine perila in oblačil, pogostejše dolivanje rezervoarja za vodo

Zmogljivi domači uparjalniki

Zmogljivi domači uparjalniki

Parniki z močnimi generatorji pare so primerni za gospodinjstva z večjim številom članov, za velike količine perila in pogosto pranje. Zmogljivi soparniki so običajno opremljeni z vrtečo se parno ploščo, velikim rezervoarjem za vodo in črpalko z močnim pritiskom pare. Parna in likalna veliko hitreje.

  • zelo nizka teža ločene parne glave trajno velik volumen pare za daljše parjenje priročna nastavitev temperature, tlaka in količine izhodne pare možnost vertikalne in horizontalne nastavitve parne plošče primerno za vse vrste tkanin, tudi za fino svilo in zavese možnost vgrajenega obešalnika za obešanje naparjenih koleščkov za udobno prenašanje po potrebi razkuževanje učinkovito do 99,9 %
  • večje dimenzije višja nabavna cena

Preberite tudi

Zimske gume za varno vožnjo po mrzlih cestah

Verjetno ni več dvoma o nujnosti uporabe zimskih pnevmatik v težkih klimatskih razmerah zime. Splošno priporočilo je, da zamenjate zimske pnevmatike, če temperatura okolice pade pod 7 °C.

Domače pekarne za pripravo svežega kruha in peciva

Radi zajtrkujete svežo, hrustljavo rezino kruha ali toplo, dišeče pecivo? Potem si vsekakor priskrbite majhno domačo pekarno.

Kuhinjski roboti - zanesljivi spremljevalci pri kuhanju in peki

Odkrijte zanesljivega spremljevalca za vsakodnevno ali občasno kuhanje in peko. Postanite kreativni kuhar. Pripravite jedi z vsega sveta.

Lonci na pritisk za zdrave obroke, prihranek energije in časa

Obvladajte pripravo svojih najljubših jedi v delčku časa. Zdravo kuhanje na pari pod višjim pritiskom znatno skrajša čas priprave in s tem prihrani energijo.

Varčni televizorji za vse skozi vse leto

Sodobni televizijski sprejemniki so inteligentne, varčne SMART naprave za vsako gospodinjstvo. Bogate funkcije, ultra ploščat brezčasen dizajn, odlična slika in zvok so jih predodredili za vsakodnevno uporabo.

Izdelovalci jogurta - pomočniki za podporo naravne imunosti

Doma pripravite okusne probiotične jogurte s kakovostnim svežim ali suhim sadjem. Zagotovite si zadostno odpornost zahvaljujoč dobrim bakterijam, ki so bistvenega pomena za pravilno delovanje črevesne mikroflore.

Kako izbrati najboljšo kavo?

Kava je ena najstarejših in najbolj priljubljenih stimulativnih pijač. Je okusen razlog za srečanja s prijatelji, za prijetno sprostitev in počitek.

Domače prekajevalnice za naravno konzerviranje in poln okus prekajenih mesnin

Dimljenje je poleg sušenja najstarejša oblika konzerviranja hrane. Priljubljene mesnice in predelave mesa so odlična priložnost za srečanje cele družine in prijateljev.

Čiščenje oken - učinkovito in moderno

Čiščenje oken, ogledal, tuš kabin ali raznih gladkih sijočih površin v domu je pogosto nočna mora. A počnite to učinkovito in sodobno.

Sprostite se ob zimskih športih

Slovaška je čudovita gorata država s številnimi dobro opremljenimi zimskimi središči. Ponujajo odlično okolje za sprostitev in šport z odličnimi snežnimi razmerami.

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Opremite svoj sodoben dom s steklokeramično kuhalno ploščo ali varno indukcijsko kuhalno ploščo. Preizkusite inovativno, zabavno, enostavno kuhanje in veliko pametnih funkcij.

Kako ravnati z avtomobilom pred zimo?

In ne pozabi! Bliža se še bolj zahteven del leta! Hladne zimske razmere bodo preizkusile vzdrževanje in videz vašega sopotnika.