Blog

Zimske gume za varno vožnjo po mrzlih cestah

Verjetno ni več dvoma o nujnosti uporabe zimskih pnevmatik v težkih klimatskih razmerah zime. Splošno priporočilo je, da zamenjate zimske pnevmatike, če temperatura okolice pade pod 7 °C.

Domače pekarne za pripravo svežega kruha in peciva

Radi zajtrkujete svežo, hrustljavo rezino kruha ali toplo, dišeče pecivo? Potem si vsekakor priskrbite majhno domačo pekarno.

Kuhinjski roboti - zanesljivi spremljevalci pri kuhanju in peki

Odkrijte zanesljivega spremljevalca za vsakodnevno ali občasno kuhanje in peko. Postanite kreativni kuhar. Pripravite jedi z vsega sveta.

Lonci na pritisk za zdrave obroke, prihranek energije in časa

Obvladajte pripravo svojih najljubših jedi v delčku časa. Zdravo kuhanje na pari pod višjim pritiskom znatno skrajša čas priprave in s tem prihrani energijo.

Varčni televizorji za vse skozi vse leto

Sodobni televizijski sprejemniki so inteligentne, varčne SMART naprave za vsako gospodinjstvo. Bogate funkcije, ultra ploščat brezčasen dizajn, odlična slika in zvok so jih predodredili za vsakodnevno uporabo.

Izdelovalci jogurta - pomočniki za podporo naravne imunosti

Doma pripravite okusne probiotične jogurte s kakovostnim svežim ali suhim sadjem. Zagotovite si zadostno odpornost zahvaljujoč dobrim bakterijam, ki so bistvenega pomena za pravilno delovanje črevesne mikroflore.

Parni stroji za enostavno obdelavo in razkuževanje oblačil

Para zmehča in zravna vlakna v tekstilu ter tako zravna zmečkana oblačila in gube. Hkrati učinkovito dezinficira tekstil.

Kako izbrati najboljšo kavo?

Kava je ena najstarejših in najbolj priljubljenih stimulativnih pijač. Je okusen razlog za srečanja s prijatelji, za prijetno sprostitev in počitek.

Domače prekajevalnice za naravno konzerviranje in poln okus prekajenih mesnin

Dimljenje je poleg sušenja najstarejša oblika konzerviranja hrane. Priljubljene mesnice in predelave mesa so odlična priložnost za srečanje cele družine in prijateljev.

Čiščenje oken - učinkovito in moderno

Čiščenje oken, ogledal, tuš kabin ali raznih gladkih sijočih površin v domu je pogosto nočna mora. A počnite to učinkovito in sodobno.

Sprostite se ob zimskih športih

Slovaška je čudovita gorata država s številnimi dobro opremljenimi zimskimi središči. Ponujajo odlično okolje za sprostitev in šport z odličnimi snežnimi razmerami.

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Opremite svoj sodoben dom s steklokeramično kuhalno ploščo ali varno indukcijsko kuhalno ploščo. Preizkusite inovativno, zabavno, enostavno kuhanje in veliko pametnih funkcij.

Kako ravnati z avtomobilom pred zimo?

In ne pozabi! Bliža se še bolj zahteven del leta! Hladne zimske razmere bodo preizkusile vzdrževanje in videz vašega sopotnika.

Štedilniki in pečice za peko za popolno kulinarično doživetje

Štedilniki in pečice so nujni pomočniki v kuhinji za pripravo okusnih, barvitih in odlično zapečenih jedi.

Moderne nape za elegantno kuhinjo

Instant grelniki vode za ljubitelje čaja in kave

Ste ljubitelj klasične kave v lončku? Radi uživate v okusu in vonju čajev z vsega sveta? Sodobno gospodinjstvo ne more brez kotlička.

Sušilnice za kakovostno predelavo sezonskega sadja

Odkrijte svet sušenja gob, sadja, zelenjave, zelišč in drugih živil. Vse leto imejte pri roki zdrave prigrizke brez kemikalij in konzervansov.

Kako izbrati aparat za kavo?

Postanite barista v domači kavarni. Pripravite kulinarično doživetje za svoje najdražje in prijatelje. Preizkusite tudi različne načine priprave kave.

Vakuumski aparati za daljše shranjevanje svežih živil

Ohranite naravno barvo, vonj in okus hrane! Vakuum! Vaša hrana ostane dlje sveža. Celo petkrat dlje!

Kako izbrati zamrzovalnik?

Ali redno zamrzujete večje količine sezonskega sadja, zelenjave, rib ali mesa? Izberite najprimernejši zamrzovalnik za svoje potrebe.

Kako izbrati pomivalni stroj?

Ali veste, da vsak program v pomivalnem stroju porabi manj vode kot ročno pranje?

Kako izbrati hladilnik?

Podaljšajte svež okus hrane, pijače in kuhanih jedi. Pregledno shranite svoje zaloge in prihranite osebni čas za druge družinske dejavnosti.

Kako varčevati z elektriko?

Poraba električne energije predstavlja pomemben strošek v družinskem proračunu.

Kako varčevati z energijo doma?

Evidentirajte porabo na individualnih števcih energije. Povečajte učinkovitost pri uporabi gospodinjskih aparatov.

Igre in igrače za vsak dan

Podprite zdrav razvoj vseh družinskih članov in izbirajte med veliko izbiro igrač za otroke. Zabavajte se s prijatelji, zapolnite prosti čas svojim starejšim. Igrača je pogosto izpolnitev otroških sanj odraslega.

Kako izbrati pralni in sušilni stroj?

Pranje je nujna dejavnost v vsakem gospodinjstvu.

Mikrovalovna pečica za vsako praktično kuhinjo

Mikrovalovna pečica sodi v vsako praktično kuhinjo. Načelo delovanja mikrovalov med kuhanjem vam bo prihranilo energijo in čas. Enostavno in hitro pogrejejo že pripravljena tekoča in trdna živila brez potrebe po olju in brez gorenja.

Kako prihraniti?

Naraščajoča inflacija podira rekorde. Treba se je prilagoditi. Spremenite svoj pristop do življenja, spremenite svoje navade. Če prihranite nekaj evrov na dan za malenkosti, je lahko rezultat za vas presenetljiv.

Igre in igrače za starejše otroke

Ustvarjalne, interaktivne, didaktične ali izobraževalne igre in igrače so najboljša priprava na prihodnost vaših otrok. Dovolite otrokom, da tekmujejo in se uveljavljajo v kolektivu.

Kako izbrati sesalnik?

Vam blato, prah, cvetni prah, pršice, alergeni in druge nečistoče delajo neprijetno življenje? Vakuum.

Kako prihraniti s spremembo prehranjevalnih navad?

Prehranjevalne navade. Vsi imamo svoje najljubše in ustaljene prakse. Poskusite poiskati navdih in naredite prve korake, da jih spremenite

Lego - komplet za vsakogar ne glede na starost

Najbolj priljubljen konstruktorski komplet na svetu iz Lega.

Vrt pred zimo

Vrt pripravimo na jesensko tretiranje, da bo zimo preživel v dobrem stanju. Pripravite se na presajanje, rezanje, sekljanje, prezimovanje, nego trate, gnojenje, predelavo in shranjevanje sadja in zelenjave.

Igrače za najmlajše

Razvijajte radovednost najmanjših otrok in sposobnost raziskovanja vedno novega.

Šola kliče!

Ustvarite svojim šolarjem doma prijetno učno okolje in kotiček za počitek in sprostitev.

Vrtno pohištvo, ki ga morate imeti!

Vrtno pohištvo zaokroži edinstveno vzdušje vašega vrta, balkona, terase ali verande. Izbrani stil je odraz vaše osebnosti in domišljije.

Kako izbrati vrtni žar?

Izberite pravi žar za zabavo in uživanje. Konec tedna uživajte v peki zrezkov, kuhanju enolončnic ali zabavah s fondijem.

Kako izbrati senčnik?

Sončnica je zelo praktičen in moderen dodatek za vrt. Vedno je pri roki, ko morate ustvariti senco.

Kako izbrati gazebo?

V vročem poletju se ohladite v senci paviljona. Vrtne paviljone so primerne za vsako priložnost.

Kako izbrati trampolin?

Trampolin bo odlično preizkusil vašo fizično pripravljenost, kardio sistem in koordinacijo. Skakanje aktivno zabava tako otroke kot odrasle.

Iz katerih materialov je izdelano vrtno pohištvo?

Vrtno pohištvo je izdelano iz velikega števila različnih materialov. V ponudbi so garniture iz lesa, ratana, bambusa, kovine ali plastike.

Uživajte na svojem vrtu vse poletje!

Vrt je poleti običajno kraj miru in sprostitve po naporni pomladi. Sprostite se lahko s številnimi aktivnostmi. Idealno je razdeliti vrt na delovno cono in cono za sprostitev.