Blumfeldt Gugalnik Roqueta, retro dizajn, špice, debeline 4 mm, siv

Blumfeldt Gugalnik Roqueta, retro dizajn, špice, debeline 4 mm, siv

Blumfeldt Gugalnik Roqueta, retro dizajn, špice, debeline 4 mm, siv

Kako najti najboljšo ponudbo?

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 118 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Blumfeldt Gugalnik Roqueta, retro dizajn, špice, debeline 4 mm, siv - opis izdelka

Gugalnik Blumfeldt Roqueta je nevpadljiv dodatek na vrtu, balkonu ali terasi. Brezčasen dizajn gugalnika se dovršeno prilagaja vsakemu vrtnemu okolju in očara s svojo preprosto eleganco v slogu 50-ih let. Zaradi špic z debelino 4 mm je gugalnik Roqueta s svojo zračnostjo idealen za tople sončne dni. Gugalnik je kos tudi vsem drugim vremenskim razmeram: okvir je izdelan iz praškasto lakiranega jekla, vijaki pa so pocinkani. Zaradi gladke površine je čiščenje še posebej preprosto in hitro. Ker je lahek, ga je mogoče hitro prestaviti na drugo mesto. Zaradi posebnega dizajna očara tudi v prostoru. Seveda je tudi zelo udoben in vedno znova vabi k oddihu. Gugalnik je na voljo v dveh barvah za uskladitev z vsakršno okolico. Gugalnik Roqueta družbe Blumfeldt: udobno sedenje in brez dvoma osrednja točka vsakega bivalnega ali vrtnega prostora.

Ta izdelek je v kategoriji Vrtni stoli, je v ponudbi blagovne znamke Blumfeldt, najdete ga v trgovini Electronic-star.si.

Izdelek Blumfeldt Gugalnik Roqueta, retro dizajn, špice, debeline 4 mm, siv najdete med izdelki v skupini Vrtne gugalnice od znamke Blumfeldt, najdete ga v trgovini Electronic-star.si.

Izdelek Blumfeldt Gugalnik Roqueta, retro dizajn, špice, debeline 4 mm, siv je označena s kodo EAN 4060656153013.

Blumfeldt Gugalnik Roqueta, retro dizajn, špice, debeline 4 mm, siv - parametri izdelka

Blumfeldt Gugalnik Roqueta, retro dizajn, špice, debeline 4 mm, siv - zgodovina cen in razpoložljivosti

Blumfeldt Gugalnik Roqueta, retro dizajn, špice, debeline 4 mm, siv - drugi zanimivi izdelki