Blumfeldt Limousin, utežne plošče za stojalo senčnika, 140 kg, prazne plošče, komplet 4 kosov

Blumfeldt Limousin, utežne plošče za stojalo senčnika, 140 kg, prazne plošče, komplet 4 kosov

Blumfeldt Limousin, utežne plošče za stojalo senčnika, 140 kg, prazne plošče, komplet 4 kosov

Kako najti najboljšo ponudbo?

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 96 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Blumfeldt Limousin, utežne plošče za stojalo senčnika, 140 kg, prazne plošče, komplet 4 kosov - opis izdelka

Da veter ne zamaje senčnika: dobro premišljene utežne plošče za stojalo senčnika Limousin od podjetja blumfeldt zagotavljajo maksimalno stabilnost in varno postavitev senčnika. Lahko poljubno vnovično napolnite z vodo ali peskom, da bodo dobro obtežile vaše križno stojalo za senčnik. Razen zanesljive obremenitvene funkcije pritegnejo utežne plošče za stojalo senčnika pozornost tudi s svojo obliko in udobnostjo. Spretno se prilagodijo križnemu stojalu vašega senčnika in oblikujejo sodoben podstavek. Zaradi stranskega ročaja so prazne utežne plošče izredno praktičen poletni dodatek.Oprijemljivost s tlemi tudi v vetrovnem vremenu: zagotovite svojemu senčniku varno postavitev z utežnimi ploščami od podjetja  blumfeldt. 

Izdelek Blumfeldt Limousin, utežne plošče za stojalo senčnika, 140 kg, prazne plošče, komplet 4 kosov najdete med izdelki v skupini Vrtno pohištvo od znamke Blumfeldt, najdete ga v trgovini Electronic-star.si.

Ta izdelek najdete v skupini Stojala za senčnike od znamke Blumfeldt v ponudbi e-trgovine Electronic-star.si.

Izdelek Blumfeldt Limousin, utežne plošče za stojalo senčnika, 140 kg, prazne plošče, komplet 4 kosov spada v skupino izdelkov Stojalo za senčnike od znamke Blumfeldt v ponudbi e-trgovine Electronic-star.si.

Izdelek Blumfeldt Limousin, utežne plošče za stojalo senčnika, 140 kg, prazne plošče, komplet 4 kosov je opisana s kodo EAN 4055068015967.

Blumfeldt Limousin, utežne plošče za stojalo senčnika, 140 kg, prazne plošče, komplet 4 kosov - parametri izdelka

Blumfeldt Limousin, utežne plošče za stojalo senčnika, 140 kg, prazne plošče, komplet 4 kosov - zgodovina cen in razpoložljivosti

Blumfeldt Limousin, utežne plošče za stojalo senčnika, 140 kg, prazne plošče, komplet 4 kosov - drugi zanimivi izdelki