Blumfeldt London, vrtni stol, tekstilen, aluminij, 6 položajev, zložljiv #3533

Blumfeldt London, vrtni stol, tekstilen, aluminij, 6 položajev, zložljiv #3533

Blumfeldt London, vrtni stol, tekstilen, aluminij, 6 položajev, zložljiv #3533

Kako najti najboljšo ponudbo?

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 102 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Blumfeldt London, vrtni stol, tekstilen, aluminij, 6 položajev, zložljiv - opis izdelka

Uživajte v počitnicah, vikendih ali prostem času po delu z vrtnim stolom blumfeldt London - na vrtu, terasi ali balkonu.Z vrtnim stolom blumfeldt London se zahvaljujoč visokokakovostni prevleki iz tekstilena res sprostite. Da bi lahko stol izpolnil vse zahteve glede sprostitve, je njegovo naslonjalo mogoče nastaviti v 5 položajev in omogoča skupno 6 sedežnih položajev. Mreža iz tekstilena je vremensko odporna, se izjemno hitro suši in jo je mogoče brez težav očistiti. Tako je stol vedno pripravljen za nadaljnje sončenje. Tudi dolgoročna uporabna vrednost ni zanemarljiva: okvir je izdelan iz robustnega aluminija, tako da zložljivi stol ima le 5,5 kg. Praškasta prevleka okvirja bo zagotovila dodatno vremensko odpornost. Zaradi preprostega zložljivega mehanizma lahko stol v nekaj preprostih korakih zložite v praktično velikost za shranjevanje ali prevoz. Največjo zaščito zagotavlja zložljiva varnostna ročica, ki preprečuje nenamerno nagibanje vrtnega stola.Uživajte v trenutku miru v naravi: stol blumfeldt London vas spremlja med sproščanjem spomladi in poleti.

Izdelek Blumfeldt London, vrtni stol, tekstilen, aluminij, 6 položajev, zložljiv #3533 spada v skupino izdelkov Vrtni stoli, je v ponudbi blagovne znamke Blumfeldt, najdete ga v trgovini Electronic-star.si.

Izdelek Blumfeldt London, vrtni stol, tekstilen, aluminij, 6 položajev, zložljiv #3533 je dodeljena koda EAN 4260552211774.

Blumfeldt London, vrtni stol, tekstilen, aluminij, 6 položajev, zložljiv - parametri izdelka

Blumfeldt London, vrtni stol, tekstilen, aluminij, 6 položajev, zložljiv - zgodovina cen in razpoložljivosti

Blumfeldt London, vrtni stol, tekstilen, aluminij, 6 položajev, zložljiv - drugi zanimivi izdelki