Blumfeldt Schirmherr 25HSQ Granit, Stojalo za senčnik, Podstavek, Puliran granit

Blumfeldt Schirmherr 25HSQ Granit, Stojalo za senčnik, Podstavek, Puliran granit

Blumfeldt Schirmherr 25HSQ Granit, Stojalo za senčnik, Podstavek, Puliran granit

Kako najti najboljšo ponudbo?

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 50 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Blumfeldt Schirmherr 25HSQ Granit, Stojalo za senčnik, Podstavek, Puliran granit - opis izdelka

Trdna skala v sončnem vremenu!  Masivno granitno stojalo Schirmherr 25HSQ od proizvajalca Blumfeldt namesti vaš senčnik trdno v vsakem vremenu.Nič ga ne prevrne. Naravni kamen je trdni, poleg tega njegov izgled naredi odličen dodatek na balkonu, terasi in vrtu, poleg tega ga njegova majhna konstrukcija namenja za namestitev ob steni.Priključek (grlo) za senčnik iz nerjavečega jekla je primeren za senčnike s premerom cevi od 3,5 do 4 cm. Plastični krog preprečuje neposredni kontakt in poškodovanje obeh kovinskih cevi. Dva varnostna vijaka na držalu sta namenjena za varno postavitev senčnika in dodajo dodatno stabilnost na stojalu. Navoj na meji kamnitega dela nudi tudi višjo stabilnost. Štiri nedrseče nogice zagotavljajo varno namestitev , stranski ročaji so namenjeni za enostaven transport. Zahvaljujoč temu stojalo za senčnik  Blumfeldt Schirmherr 25HSQ s težo 25 kg enostavno premestite na željen prostor, na katerem se boste v prijetni senci spočili.Na razpolago verzije: kvadratni (številka produkta 100313,561), okrogli (100313,562), kvadratni (100313,563).

Ta izdelek najdete v skupini Stojala za senčnike od znamke Blumfeldt v ponudbi e-trgovine Electronic-star.si.

Izdelek Blumfeldt Schirmherr 25HSQ Granit, Stojalo za senčnik, Podstavek, Puliran granit spada v skupino izdelkov Stojalo za senčnike od znamke Blumfeldt v ponudbi e-trgovine Electronic-star.si.

Izdelek Blumfeldt Schirmherr 25HSQ Granit, Stojalo za senčnik, Podstavek, Puliran granit je dodeljena koda EAN 4260486159234.

Blumfeldt Schirmherr 25HSQ Granit, Stojalo za senčnik, Podstavek, Puliran granit - parametri izdelka

Blumfeldt Schirmherr 25HSQ Granit, Stojalo za senčnik, Podstavek, Puliran granit - zgodovina cen in razpoložljivosti

Blumfeldt Schirmherr 25HSQ Granit, Stojalo za senčnik, Podstavek, Puliran granit - drugi zanimivi izdelki