Blumfeldt Torremolinos vrtna stola, 2 kom, aluminij, ComfortMesh, temno siva

Blumfeldt Torremolinos vrtna stola, 2 kom, aluminij, ComfortMesh, temno siva

Blumfeldt Torremolinos vrtna stola, 2 kom, aluminij, ComfortMesh, temno siva

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 132,90 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Blumfeldt Torremolinos vrtna stola, 2 kom, aluminij, ComfortMesh, temno siva - opis izdelka

Uživajte na svežem zraku na vrtu ali na balkonu: vrtna stola Blumfeldt Torremolinos z mehkim oblazinjenjem nudita trenutke počitka v zunanjem okolju. Z vrtnima stoloma Blumfeldt Torremolinos boste doživeli nebo na zemlji - zahvaljujoč kombinaciji prevleke ComfortMesh in oblazinjenja ClassicComfort lahko sedite kot na oblaku. Inteligentna prevleka iz blaga je nepremočljiva, zračna, odporna proti vremenskim vplivom, zelo hitro se suši in se enostavno čisti z mokro krpo. Tako sta stola vedno pripravljena na naslednje sončenje. Ima tudi hranljivo vrednost. Okvir iz aluminijastih cevi je maksimalno stabilen, vrtni stol tehta samo 4 kg. Praškano lakiranje kovinskih delov poskrbi za dodatno odpornost proti vremenskim vplivom. In ker je počitek v dvoje najlepši, sta vrtna stola Torremolinos dobavljena v praktičnem setu 2 kosov.Popolna relaksacija: z vrtnima stoloma Blumfeldt Torremolinos lahko uživate v brezskrbnih urah na svežem zraku zahvaljujoč mehkemu sedenju in robustnemu okvirju.

Ta izdelek najdete v skupini Vrtni stoli, je v ponudbi blagovne znamke Blumfeldt, najdete ga v trgovini Electronic-star.si, Klarstein.si.

Izdelek Blumfeldt Torremolinos vrtna stola, 2 kom, aluminij, ComfortMesh, temno siva je označena z EAN kodo 4060656152191.

Blumfeldt Torremolinos vrtna stola, 2 kom, aluminij, ComfortMesh, temno siva - parametri izdelka

Blumfeldt Torremolinos vrtna stola, 2 kom, aluminij, ComfortMesh, temno siva - zgodovina cen in razpoložljivosti

Blumfeldt Torremolinos vrtna stola, 2 kom, aluminij, ComfortMesh, temno siva - drugi zanimivi izdelki

Blumfeldt Torremolinos vrtna stola, 2 kom, aluminij, ComfortMesh, temno siva - kako najti najboljšo ponudbo?