Blumfeldt VERMONT, RJAVA BARVA, VRTNI STOL, ADIRONDACK, 73 X 88 X 94 CM, ZLOŽLJIV

Blumfeldt VERMONT, RJAVA BARVA, VRTNI STOL, ADIRONDACK, 73 X 88 X 94 CM, ZLOŽLJIV

Blumfeldt VERMONT, RJAVA BARVA, VRTNI STOL, ADIRONDACK, 73 X 88 X 94 CM, ZLOŽLJIV

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 130,90 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Blumfeldt VERMONT, RJAVA BARVA, VRTNI STOL, ADIRONDACK, 73 X 88 X 94 CM, ZLOŽLJIV - opis izdelka

Ameriški vrtni stol (adirondack) iz smrekovega lesa v nostalgičnem vintage stilu. Robustna izdelava iz 1 cm debelega smrekovega lesa in zaščitno PU plastjo, odporno proti vremenskim vplivom.Namestite se udobno: nagnjen sedež, visoko naslonjalo in široki naslonjali za roke. Prepustite se nežnemu božanju večernih sončnih žarkov na verandi, udobno se namestite in spočijte roke na priročnih naslonjalih. Vrtni stol Blumfeldt Vermont združuje nostalgične, zasanjane trenutke in jih ponese v vaš vsakdanjik. Kot naslednik staroameriškega vrtnega stola se lahko Vermont pohvali z vsemi njegovimi lastnostmi. Nazaj nagnjen sedež z veliko površino za sedenje. Ravno, rahlo nazaj nagnjeno naslonjalo za hrbet in seveda, široki naslonjali za roke, ki nudita dovolj prostora tudi za svežo stisnjeno limonado. Ohranjena klasična oblika: 1 cm debele deske iz smrekovega lesa so zaščitene s trojno plastjo PA laka. Tako je les zaščiten pred dežjem in hladnim vremenom. Kot samostojni dodatek na terasi, balkonu ali vrtu nudi stol Vermont brezčasno obliko, ki preseže vse novodobne trende. Na širokem sedežu bodo svoj prostor za počitek in občutek varnosti našli, tako mladi kot tudi starejši. Unikatno romantično mesto z nostalgičnim pridihom: vrtni stol Blumfeldt Vermont. 

Izdelek Blumfeldt VERMONT, RJAVA BARVA, VRTNI STOL, ADIRONDACK, 73 X 88 X 94 CM, ZLOŽLJIV spada v skupino izdelkov Vrtni stoli, je v ponudbi blagovne znamke Blumfeldt.

Izdelek Blumfeldt VERMONT, RJAVA BARVA, VRTNI STOL, ADIRONDACK, 73 X 88 X 94 CM, ZLOŽLJIV je opisana s kodo EAN 4260486154567.

Blumfeldt VERMONT, RJAVA BARVA, VRTNI STOL, ADIRONDACK, 73 X 88 X 94 CM, ZLOŽLJIV - parametri izdelka

Blumfeldt VERMONT, RJAVA BARVA, VRTNI STOL, ADIRONDACK, 73 X 88 X 94 CM, ZLOŽLJIV - zgodovina cen in razpoložljivosti

Blumfeldt VERMONT, RJAVA BARVA, VRTNI STOL, ADIRONDACK, 73 X 88 X 94 CM, ZLOŽLJIV - drugi zanimivi izdelki

Blumfeldt VERMONT, RJAVA BARVA, VRTNI STOL, ADIRONDACK, 73 X 88 X 94 CM, ZLOŽLJIV - kako najti najboljšo ponudbo?