čelada MET Bluegrass lopov jedro mips črna

čelada MET Bluegrass lopov jedro mips črna

čelada MET Bluegrass lopov jedro mips črna

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

čelada MET Bluegrass lopov jedro mips črna - opis izdelka

čelada MET Bluegrass lopov jedro mips črna Kolesarska čelada za gorska kolesa v kategorijah enduro, trail in E-MTB. Popolnoma novi Bluegrass Rogue Core Mips, zasnovan s hitrostjo profesiShelnih kolesarjev in dirkačev, je oster, drzen in alternativen. Opremljen je s številnimi vrhunskimi funkcijami in to je vse, kar kolesar potrebuje za hitro, nevsiljivo vožnjo. Rogue Core Mips s skrbno oblikovano lupino EPS in sistemom za zaščito možganov MIPS-C2®, ki je nameščen znotraj čelade in najbolje deluje tako pri linearnih kot pri rotacijskih učinkih, presega vse svetovne certifikate. Tehnologija MIPS® (Multi-DirectiShel Impact Protection System) je sestavljena iz treh glavnih delov. EPS polistirenske lupine, drsni vložki MIPS in elastomeri, ki povezujejo prva dva dela. V primeru udarca pod kotom se elastomeri raztegnejo, kar omogoča, da se lupina čelade nekoliko premakne glede na drsnik MIPS in absorbira rotacijske sile. Gre za gibanje v velikosti milimetrov. Toda tudi teh nekaj milimetrov v teh kritičnih 2 milisekundah lahko znatno zmanjša količino rotacijskih sil, ki bi se sicer prenesle v možgane. Luknje na etiketi čelade so prilagojene za shranjevanje očal. Ščiti najbolj ranljiva in občutljiva področja glave, vKeyno z lasiščem. Obloga iz polistirena EPS je v celoti vezana na oblikovani polikarbShet, kar prispeva k daljši življenjski dobi čelade. Izjemna zaščita zahvaljujoč omenjeni EPS lupini, ki dosega odlične rezultate in presega vse svetovne certifikate. Oznaka je zasnovana tako, da poveča varnost same čelade in jo hkrati zaščiti pred vejami. Prilagodljivo se prilagaja lupini čelade ob trku. Ta edinstVena lastnost pomaga nadzorovati dodatne rotacijske sile, ki se prenašajo ob padcu na območje vratu. Vpenjalni sistem Safe T Heta zagotavlja, da čelada trdno drži glavo in je stabilna, z odličnim razmerjem med težo in udobjem. Vpenjalni nadzor na zadnji strani čelade omogoča enostavno nastavitev velikosti z eno roko. Notranji mehanizem je zasnovan za natančno in zanesljivo nastavitev. 360-stopinjski naglavni trak zagotavlja, da na lobanji ni pritisnih točk, njegova enostavna navpična nastavitev pa vam omogoča, da jo prilagodite posamezno. Stalni pretok zraka vzdolž glave zagotavlja sistem notranjih zračnih kanalov in 16 dovodnih in izstopnih odprtin. Pod vizirjem sta strateško postavljeni dve odprtini, ki preprečujeta zameglitev sončnih očal. FIDLOCK® MAGNETNA SPONKA - trakovi so vgrajeni v lupino EPS in zahvaljujoč magnetni sponki Fidlock® lahko hitro pritrdite čelado, tudi če nosite rokavice. Za združljivost z očali za spust je na zadnji strani ustvarjen rob, ki pravilno drži trak za očala za spust, nalepka pa je nastavljiva, da ostane dovolj prostora, da se očala izvlečejo ob odhodu ali počitku. Oprema za kolo » Kolesarske čelade » čelada MET Bluegrass lopov jedro mips črna

Izdelek čelada MET Bluegrass lopov jedro mips črna najdete med izdelki v skupini Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Met v velikosti 58-61.

čelada MET Bluegrass lopov jedro mips črna - parametri izdelka

Velikost58-61
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
KategorijaKolesa, Čelade, Kolesarske čelade
ZnamkaMet
Velikost58-61

čelada MET Bluegrass lopov jedro mips črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

čelada MET Bluegrass lopov jedro mips črna - drugi zanimivi izdelki

čelada MET Bluegrass lopov jedro mips črna - kako najti najboljšo ponudbo?