čelada MET Crackerjack odsev oranžna

čelada MET Crackerjack odsev oranžna

čelada MET Crackerjack odsev oranžna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 57,64 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

čelada MET Crackerjack odsev oranžna - opis izdelka

čelada MET Crackerjack odsev oranžna Njegov videz in lastnosti simbolizirajo pravo življenjsko silo. Ta otroška čelada uporablja odstranljivo nalepko, tako da lahko preprosto spremenite videz vaše čelade, tako da jo zamenjate, tako da jo namestite s Safe-T e-Twist z integriranimi LED-svetili in hipoalergenimi notranjimi blazinicami. Druga značilnost je vgrajen zaslon za žuželke. Velikost: 52-57 cm Teža: 240 g Integrirana lupinska konstrukcija Znatno povečuje življenje čelade. Jedro čelade tvori eno enoto s skeletom. Safe-T e-Twist Občasno vpenjalni sistem, zasnovan tako, da vašo čelado drži trdno na glavi. Krmilna plošča na zadnji strani čelade omogoča enostavno prilagajanje velikosti z eno roko. Za boljšo vidljivost v zadnjem delu čelade je nameščena LED svetilka. Protialergijske blazinice Pomagajo ohranjati suho glavo in prinašajo veliko udobja pri nošenju. Oprema za kolo » Kolesarske čelade » čelada MET Crackerjack odsev oranžna

Ta izdelek je v kategoriji Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Met v velikosti M-52-58 cm, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

čelada MET Crackerjack odsev oranžna - parametri izdelka

VelikostM-52-58 cm
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaMet
VelikostM-52-58 cm
E-trgovinaGamisport.si

čelada MET Crackerjack odsev oranžna - zgodovina cen in razpoložljivosti

čelada MET Crackerjack odsev oranžna - drugi zanimivi izdelki

čelada MET Crackerjack odsev oranžna - kako najti najboljšo ponudbo?