čelada MET Downtown Mops bela

čelada MET Downtown Mops bela

čelada MET Downtown Mops bela

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

čelada MET Downtown Mops bela - opis izdelka

čelada MET Downtown Mops bela Kolesarska čelada za treking, pohodništvo in e-kolo. MET Downtown je sodobna turistična čelada, pripravljena na vsako vožnjo ob koncu tedna in vsakodnevno vožnjo. Na voljo je v več barvnih različicah, tako da se lahko popolnoma ujemate s svojim kolesom ali e-kolesom. Zahvaljujoč številu prezračevalnih lukenj nudi čelada odlično prezračevanje, primerljivo s cestnimi čeladami. Snemljiv vizir zagotavlja športen videz. Tehnologija MIPS® (Multi-DirectiShel Impact Protection System) je sestavljena iz treh glavnih delov. EPS polistirenske lupine, drsni vložki MIPS in elastomeri, ki povezujejo prva dva dela. V primeru udarca pod kotom se elastomeri raztegnejo, kar omogoča, da se lupina čelade nekoliko premakne glede na drsnik MIPS in absorbira rotacijske sile. Gre za gibanje v velikosti milimetrov. Toda tudi teh nekaj milimetrov v teh kritičnih 2 milisekundah lahko znatno zmanjša količino rotacijskih sil, ki bi se sicer prenesle v možgane. Vgradna polikarbShetna lupina, trdno pritrjena na EPS Sistem za zaščito možganov MIPS-C2® Sistem Safe-T Twist 2 Fit 360 ° vpenjalni trak preprečuje modrice Blazinice za ročno pranje Odsevni elementi na zadnji strani čelade Notranji zračni kanal s 17 prezračevalnimi luknjami Velikosti in teže: S / M - 280 g M / L - 305 g Š / M - 52-58 cm M / L - 58-61 cm Oprema za kolo » Kolesarske čelade » čelada MET Downtown Mops bela

Izdelek čelada MET Downtown Mops bela spada v skupino izdelkov Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Met v velikosti 58-61.

čelada MET Downtown Mops bela - parametri izdelka

Velikost58-61
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaMet
Velikost58-61

čelada MET Downtown Mops bela - zgodovina cen in razpoložljivosti

čelada MET Downtown Mops bela - drugi zanimivi izdelki

čelada MET Downtown Mops bela - kako najti najboljšo ponudbo?