čelada MET STRALE 2019 črna / refleks oranžna

čelada MET STRALE 2019 črna / refleks oranžna

čelada MET STRALE 2019 črna / refleks oranžna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 85,17 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

čelada MET STRALE 2019 črna / refleks oranžna - opis izdelka

čelada MET STRALE 2019 črna / refleks oranžna Lahka čelada Strale uporablja edinstveno zasnovo s sistemom gredi za maksimalni učinek hlajenja in odlično aerodinamiko. Hladni zrak se dovaja skozi prednje pRedore in zahvaljujoč Venturijevemu učinku potiska toploto skozi zadnje luknje stran od glave. Varna, udobna in dobro prezračena - to je čelada Strale. Čelada je zgrajena z najsodobnejšo tehnologijo In-Mold Intelligent Fusion, s tehnologijo Safe-T Duo za enostavno vpenjanje z eno roko in hipoalergensko oblogo za udobje. Safe-T Duo Občasno vpenjalni sistem, zasnovan tako, da vašo čelado drži trdno na glavi. Krmilna plošča na zadnji strani čelade omogoča enostavno prilagajanje velikosti z eno roko. Biti viden je predpogoj za varnost kolesarjev. Ponoči je voznik veliko bolj viden vozniku, ki se približuje od zadaj, zahvaljujoč zmožnosti montaže LED luči na zadnji del čelade. Sistem zračnih gredi Izjemna zasnova uporablja glavni zračni tunel za zbiranje hladnega zraka in skupaj s stranskimi gredi zagotavlja maksimalno prezračevanje čelade. Zahvaljujoč Venturijevemu učinku se toplota iztisne skozi zadnje odprtine, kar zagotavlja velik hladilni učinek. Vse to ob ohranjanju neverjetne aerodinamike. Hipoalergensko oblazinjenje Notranje blazinice so najpomembnejši dejavnik, ki določa udobje čelade. MET uporablja Self hipoalergene materiale različnih širin, da se ujema z namestitvijo v čelado. In-Mold Fusion Konstrukcija v kalupu je sestavljena iz zunanjega polikarbSheta, ki se pri visokih temperaturah vbrizga v običajno sivi ali črni polistiren. Rezultat je čelada, ki vam omogoča optimalno ravnovesje med težo, prostornino in absorpcijskimi lastnostmi. Velikosti S - 52-56 cm M - 56-58 cm L - 59-62 cm Teža S - 240 gramov M-255 g L - 290 g Oprema za kolo » Kolesarske čelade » čelada MET STRALE 2019 črna / refleks oranžna

Ta izdelek je v kategoriji Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Met v velikosti M-56-58 cm, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

čelada MET STRALE 2019 črna / refleks oranžna - parametri izdelka

Velikost52-57
Velikost54-61
VelikostM-56-58 cm
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaMet
VelikostM-56-58 cm
E-trgovinaGamisport.si

čelada MET STRALE 2019 črna / refleks oranžna - zgodovina cen in razpoložljivosti

čelada MET STRALE 2019 črna / refleks oranžna - drugi zanimivi izdelki

čelada MET STRALE 2019 črna / refleks oranžna - kako najti najboljšo ponudbo?