Čelada NILS Extreme MTV35J modra

Čelada NILS Extreme MTV35J modra

Čelada NILS Extreme MTV35J modra

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 20,62 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čelada NILS Extreme MTV35J modra - opis izdelka

Čelada NILS Extreme MTV35J modra NILS Extreme MTV35J je kolesarska čelada, ki poskrbi za varno vožnjo s kolesom, skuterjem, rolko ali rolko. Čelada MTV35J je izdelana s tehnologijo In-mold, pri kateri se polistiren pri visoki temperaturi in tlaku vbrizga v polikarbonatno lupino, s čimer se ustvari popolna vez, tako da je čelada izredno lahka in močna. V primeru udarca se energija porazdeli po celotni površini čelade in se nadalje prenaša skozi penaste blazinice. Čelada je na voljo v dveh velikostih in ima sistem za enostavno nastavitev obsega glave z vrtenjem kolesca na zadnji strani čelade. Model MTV35J je zaradi plastične zaponke na traku z nastavljivo dolžino enostavno natakniti in sneti. Sprednje odprtine so opremljene z mrežo, ki preprečuje vdor žuželk. PARAMETRI Material PC, EPS, najlon, PP Oblikovanje v kalupu Dolžinsko nastavljiv trak za brado z zaponko Nastavitev obsega glave z vrtljivim kolesom 17 prezračevalnih odprtin Oprema za kolo » Kolesarske čelade » Čelada NILS Extreme MTV35J modra

Ta izdelek je v kategoriji Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Nils Extreme v velikosti 53-55, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Čelada NILS Extreme MTV35J modra - parametri izdelka

Velikost48-52
Velikost53-55
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaNils Extreme
Velikost53-55
E-trgovinaGamisport.si

Čelada NILS Extreme MTV35J modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čelada NILS Extreme MTV35J modra - drugi zanimivi izdelki

Čelada NILS Extreme MTV35J modra - kako najti najboljšo ponudbo?