Čelada NILS Extreme MTV50 črna

Čelada NILS Extreme MTV50 črna

Čelada NILS Extreme MTV50 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 24,75 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čelada NILS Extreme MTV50 črna - opis izdelka

Čelada NILS Extreme MTV50 črna NILS Extreme MTV50 je kolesarska čelada, ki poskrbi za varno vožnjo s kolesom, skuterjem, rolko ali rolko. Čelada MTV50 je izdelana s tehnologijo In-mold, pri kateri se polistiren pri visoki temperaturi in tlaku vbrizga v polikarbonatno lupino, s čimer se ustvari popolna vez, čelada pa je izredno lahka in močna. V primeru udarca se energija porazdeli po celotni površini čelade in se nadalje prenaša skozi penaste blazinice. Čelada je na voljo v treh velikostih in ima sistem za enostavno nastavitev obsega glave z vrtenjem kolesca na zadnji strani čelade. S plastično zaponko na traku, ki ga je mogoče prilagoditi po dolžini, si lahko enostavno nadenete in snamete napravo MTV50. Sprednje odprtine so opremljene z mrežo, ki preprečuje vdor žuželk. PARAMETRI Material PC, EPS, najlon, PP Oblikovanje v kalupu Dolžinsko nastavljiv trak za brado z zaponko Nastavitev obsega glave z vrtljivim kolesom 23 prezračevalnih odprtin Odstranljiva nalepka Oprema za kolo » Kolesarske čelade » Čelada NILS Extreme MTV50 črna

Izdelek Čelada NILS Extreme MTV50 črna spada v skupino izdelkov Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Nils Extreme v velikosti 58-61, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Čelada NILS Extreme MTV50 črna - parametri izdelka

Velikost53-55
Velikost55-58
Velikost58-61
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaNils Extreme
Velikost58-61
E-trgovinaGamisport.si

Čelada NILS Extreme MTV50 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čelada NILS Extreme MTV50 črna - drugi zanimivi izdelki

Čelada NILS Extreme MTV50 črna - kako najti najboljšo ponudbo?