Čelada NILS Extreme MTW24 črna

Čelada NILS Extreme MTW24 črna

Čelada NILS Extreme MTW24 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 24,75 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čelada NILS Extreme MTW24 črna - opis izdelka

Čelada NILS Extreme MTW24 črna NILS Extreme MTW24 je kolesarska čelada, ki zagotavlja varno vožnjo ne glede na to, ali kolesarite, vozite skuter, drsate ali rolkate. Čelada MTW24 je izdelana s tehnologijo In-mold, pri kateri se polistiren pri visoki temperaturi in tlaku vbrizga v polikarbonatno lupino, s čimer se ustvari popolna vez, čelada pa je izredno lahka in močna. V primeru udarca se energija porazdeli po celotni površini čelade in se nadalje prenaša skozi penaste blazinice. Čelada je na voljo v dveh velikostih in ima sistem za enostavno nastavitev obsega glave z vrtenjem kolesca na zadnji strani čelade. Plastična zaponka na nastavljivem traku omogoča enostavno oblačenje in snemanje modela MTW24.   PARAMETRI   Material PC, EPS Pritrjevanje nastavljiv pas s plastično zaponko Sistem za krmiljenje tokokroga Tehnologija v kalupu   Oprema za kolo » Kolesarske čelade » Čelada NILS Extreme MTW24 črna

Izdelek Čelada NILS Extreme MTW24 črna spada v skupino izdelkov Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Nils Extreme v velikosti 58-61, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Čelada NILS Extreme MTW24 črna - parametri izdelka

Velikost55-58
Velikost58-61
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaNils Extreme
Velikost58-61
E-trgovinaGamisport.si

Čelada NILS Extreme MTW24 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čelada NILS Extreme MTW24 črna - drugi zanimivi izdelki

Čelada NILS Extreme MTW24 črna - kako najti najboljšo ponudbo?