Čelada NILS Extreme MTW58 bela

Čelada NILS Extreme MTW58 bela

Čelada NILS Extreme MTW58 bela

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 30,12 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čelada NILS Extreme MTW58 bela - opis izdelka

Čelada NILS Extreme MTW58 bela NILS Extreme MTW58 je kolesarska čelada, ki zagotavlja varno vožnjo, ne glede na to, ali kolesarite ali vozite skuter, rolko ali skateboard. Čelada MTW58 je izdelana s tehnologijo In-mold, pri kateri se polistiren pri visoki temperaturi in tlaku vbrizga v polikarbonatno lupino, s čimer se ustvari popolna vez, čelada pa je izredno lahka in močna. V primeru udarca se energija porazdeli po celotni površini čelade in se nadalje prenaša skozi penaste blazinice. Čelada je na voljo v treh velikostih in ima sistem za enostavno nastavitev obsega glave z vrtenjem kolesca na zadnji strani čelade. Zaradi plastične zaponke na nastavljivem traku je mogoče uho MTW58 enostavno natakniti in sneti. PARAMETRI Material PC, EPS Pritrjevanje nastavljiv pas s plastično zaponko Sistem za krmiljenje tokokroga Tehnologija v kalupu Oprema za kolo » Kolesarske čelade » Čelada NILS Extreme MTW58 bela

Ta izdelek najdete v skupini Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Nils Extreme v velikosti 60-62, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Čelada NILS Extreme MTW58 bela - parametri izdelka

Velikost55-58
Velikost58-61
Velikost60-62
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaNils Extreme
Velikost60-62
E-trgovinaGamisport.si

Čelada NILS Extreme MTW58 bela - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čelada NILS Extreme MTW58 bela - drugi zanimivi izdelki

Čelada NILS Extreme MTW58 bela - kako najti najboljšo ponudbo?