dame smučanje jakna Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR

dame smučanje jakna Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR

dame smučanje jakna Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 116,41 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

dame smučanje jakna Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR - opis izdelka

dame smučanje jakna Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR Jakna NORDBLANC DELIGHT je zasnovana za zimske športe . TERATEX® 15000 nepremočljiv raztegljiv material z membrano. Toplotnoizolacijsko polnilo FURTHERM® zagotavlja idealno toplotno udobje. V tej jakni boste zdržali celo zimo in se boste lahko ukvarjali z vsemi aktivnostmi, ki so običajno zimske. Premočena oblika, primerna tako za smučišče kot za mesto. Skozi tesno prilegajoče se elastične dvojne manšete in izboljšan pas v pasu ne preide niti ena snežinka. Žep za smučarsko vozovnico s karabinom je nekaj Selfumevnega. Pokrov se lahko odpne in prilagodi v različnih smereh v 4 smeri, tako da vam popolnoma ustreza. Prednosti Elastična Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in največje udobje med katero koli dejavnostjo. Votla vlakna Zagotavlja vam maksimalno toplotno udobje in v zahtevnih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. Dihanje Pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. Vodoodporen Vodoodpornost vas ščiti pred spremenljivimi vremenskimi vplivi, vas ohranja suhimi in vam omogoča, da v celoti izkusite moč trenutka. Odporen proti vetru Lahko prenese močne sunke vetra in vam je prijetno tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. Oprema sistem ledvenega pasu dvojni rokav snemljiva kapuca notranja mrežasta kaskada za očala notranji prsni žep smučarska vozovnica Materiali in vzdrževanje Zunanji material: 100% poliester - membransko jedro TERATEX® 15000 ELP, vodni stolpec 15.000 mm, zračnost 15.000 g Polnilo: 100% poliester Podloga: 100% poliester Da bi ohranili dolgoživost športnih in tehničnih oblačil, moramo biti pozorni na pravilno nego, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek izdelan. Tehnologija FURTHERM® Dihalna toplotna izolacija. Ohranja telo toplo in udobno. V napetih vremenskih razmerah nabira telesno toploto, ki jo pozneje sprosti nazaj in pomaga vzdrževati zahtevano telesno temperaturo. Zagotavlja udobje in udobje pri vseh dejavnostih. Membransko jedro TERATEX® 15000ELP Membrane z oznako ELP so posebej optimizirane za potrebe žensk glede nadzora temperature. Vzdržljiv membranski material, zelo nepremočljiv in zračen. Ščiti pred vremenskimi neprilikami. Odpravlja prodiranje sunkov vetra in odlikuje vodoodbojnost. Izdelek iz tega materiala je primeren za vse zahtevne in ekstremne športne aktivnosti. Jakne » Zimske jakne » dame smučanje jakna Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR

Izdelek dame smučanje jakna Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR spada v skupino izdelkov Zimske jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 44 v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

dame smučanje jakna Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
KategorijaJakne, Jakna, Zimske jakne, Smučanje
ZnamkaNordblanc
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

dame smučanje jakna Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR - zgodovina cen in razpoložljivosti

dame smučanje jakna Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR - drugi zanimivi izdelki

dame smučanje jakna Nordblanc Delight NBWJL6926_KLR - kako najti najboljšo ponudbo?