dame smučanje jakna Nordblanc Negujte NBWJL6925_TEM

dame smučanje jakna Nordblanc Negujte NBWJL6925_TEM

dame smučanje jakna Nordblanc Negujte NBWJL6925_TEM

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

dame smučanje jakna Nordblanc Negujte NBWJL6925_TEM - opis izdelka

dame smučanje jakna Nordblanc Negujte NBWJL6925_TEM Jakna NORDBLANC CHERISH je zasnovana za zimske športe . TERATEX® 10000 nepremočljiv raztegljiv material z membrano. Toplotnoizolacijsko polnilo FURTHERM® zagotavlja idealno toplotno udobje. V tej jakni boste zdržali vso zimo in se ukvarjali z vsemi značilnimi zimskimi aktivnostmi. Premočena oblika, primerna tako za smučišče kot za mesto. Prednosti Elastična Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. Votla vlakna Zagotavlja vam maksimalno toplotno udobje in v zahtevnih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. Dihanje Pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. Vodoodporen Vodoodpornost vas ščiti pred spremenljivim vremenom, vas ohranja suhim in vam omogoča, da v celoti izkusite moč trenutka. Odporen proti vetru Lahko prenese močne sunke vetra in vam je prijetno tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. Oprema nepremočljive zadrge prezračevalne zadrge sistem ledvenega pasu dvojni rokav snemljiva kapuca notranja mrežasta kaskada za očala notranji prsni žep smučarska vozovnica Materiali in vzdrževanje Zunanji material: 100% poliester - TERATEX® 10000 ELP, vodni stolpec 10.000 mm, zračnost 8.000 g Polnilo: 100% poliester Podloga: 100% poliester Za ohranjanje dolgoživosti športnih in tehničnih oblačil je treba biti pozoren na pravilno nego, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek izdelan. Tehnologija FURTHERM® Zračno toplotno izolacijsko polnilo. Ohranja telo toplo in udobno. V napetih vremenskih razmerah nabira telesno toploto, ki jo kasneje spet sprosti nazaj in tako pomaga vzdrževati zahtevano telesno temperaturo. Zagotavlja udobje in udobje pri vseh dejavnostih. Jedro TERATEX® 10000ELP Membrane z oznako ELP so posebej optimizirane za potrebe žensk glede nadzora temperature. Srednja različica vrhunskih funkciShelnih sprememb materiala podjetja NORDBLANC. Vodoodporen material, ki odbija vodo s površine tkanine, hkrati zagotavlja potrebne vrednosti vodotesnosti, zračnosti in odpravlja prodiranje sunkov vetra. Izdelek iz tega materiala je primeren za običajne športne dejavnosti in vsakodnevno uporabo. Jakne » Zimske jakne » dame smučanje jakna Nordblanc Negujte NBWJL6925_TEM

Izdelek dame smučanje jakna Nordblanc Negujte NBWJL6925_TEM spada v skupino izdelkov Zimske jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 44.

dame smučanje jakna Nordblanc Negujte NBWJL6925_TEM - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
KategorijaJakne, Jakna, Zimske jakne, Smučanje
ZnamkaNordblanc
Velikost44

dame smučanje jakna Nordblanc Negujte NBWJL6925_TEM - zgodovina cen in razpoložljivosti

dame smučanje jakna Nordblanc Negujte NBWJL6925_TEM - drugi zanimivi izdelki

dame smučanje jakna Nordblanc Negujte NBWJL6925_TEM - kako najti najboljšo ponudbo?