dame smučanje jakna Nordblanc Ostro NBWJL7311_ZEU

dame smučanje jakna Nordblanc Ostro NBWJL7311_ZEU

dame smučanje jakna Nordblanc Ostro NBWJL7311_ZEU

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 195,80 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

dame smučanje jakna Nordblanc Ostro NBWJL7311_ZEU - opis izdelka

dame smučanje jakna Nordblanc Ostro NBWJL7311_ZEU Prefinjena smučarska jakna NORDBLANC. Nov raztegljiv material z najvišjo možno stopnjo membrane TERATEX® X30000 je nepremočljiv in zelo zračen. Material je obdelan s tehnologijo TEFLON Fabric protector, za močno odbijanje vode, madežev in lažje vzdrževanje. Šivi so prilepljeni z najboljšo razpoložljivo tehnologijo. Termoodsevna podloga TERAHEAT s srebrnimi pikami, odbija proizvedeno telesno toploto in zagotavlja optimalno toplotno udobje. Notranji žepi, integrirana krpa za čiščenje smučarskih očal, žep za smučarsko vozovnico na rokavu in drugi drobni predmeti naredijo to jakno čistokrvno smučarsko jakno in kakršno koli zimsko športno jakno. V globokih snežnih zametih in na negovanih pobočjih boste prepričani, da niti ena snežinka ne bo šla skozi nepremočljive zadrge, tesno prilegajoče se elastične dvojne manšete in izboljšan pas. Pokrov se lahko odpne in prilagodi v različnih smereh v 4 smeri, tako da vam popolnoma ustreza. Jakna je zelo lahka, zahvaljujoč oblazinjenju FURTHERM pa je tudi res topla in udobna. PREDNOSTI LEPENI ŠIVI Z nanosom visokotemperaturnega lepljenega traku dosežemo 100% celjenje lukenj, ki nastanejo po prodiranju igle med šivanjem. Zaradi tega je izdelek popolnoma vodoodporen tudi na mestih s takšnimi šivi. ELASTIČNA Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. VOLA VLAKNA Zagotavlja vam maksimalno toplotno udobje in v zahtevnih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. ZRAČNI Pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. VODOODPOREN Vodoodpornost vas ščiti pred spremenljivim vremenom, vas ohranja suhim in vam omogoča, da v celoti izkusite moč trenutka. ODPOREN NA VETER Lahko prenese močne sunke vetra in vam je prijetno tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. GEAR nepremočljive zadrge ventive zadrge prilepljeni sistem ledvenega pasu snemljiv snemljiv pokrov s kapuco notranji mrežasti pokrovček za steklo žep za žep mobilnipass MATERIALI IN VZDRŽEVANJE Zunanji material: 100% poliester - jedro membrane TERATEX® 30000 ELP, vodni stolpec 30.000 mm, zračnost 30.000 g Polnilo: 100% poliester Podloga: 100% poliester Da bi ohranili dolgoživost športnih in tehničnih oblačil, moramo biti pozorni na pravilno nego, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek izdelan. Jakne » Zimske jakne » dame smučanje jakna Nordblanc Ostro NBWJL7311_ZEU

Izdelek dame smučanje jakna Nordblanc Ostro NBWJL7311_ZEU spada v skupino izdelkov Zimske jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 44 v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

dame smučanje jakna Nordblanc Ostro NBWJL7311_ZEU - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
KategorijaJakne, Jakna, Zimske jakne, Smučanje
ZnamkaNordblanc
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

dame smučanje jakna Nordblanc Ostro NBWJL7311_ZEU - zgodovina cen in razpoložljivosti

dame smučanje jakna Nordblanc Ostro NBWJL7311_ZEU - drugi zanimivi izdelki

dame smučanje jakna Nordblanc Ostro NBWJL7311_ZEU - kako najti najboljšo ponudbo?