dame zima jakna Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM

dame zima jakna Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM

dame zima jakna Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 114,48 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

dame zima jakna Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM - opis izdelka

dame zima jakna Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM Zimska nepremočljiva jakna je napolnjena s toplotno izolacijsko oblogo FURTHERM®, ki ohranja telo toplo in zagotavlja potrebno toplotno udobje. Cenili ga boste še posebej, če ga običajno nosite v mestu, za sprehode pozimi v naravi in podobno. Prednosti Vodoodbojen Ščiti površino pred prodiranjem vode in odbija vlažnost zraka. Votla vlakna Zagotavlja vam maksimalno toplotno udobje in v zahtevnih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. Odporen proti vetru Lahko prenese močne sunke vetra in vam je prijetno tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. Oprema dvojni rokav snemljiv krzneni ovratnik sistem ledvenega pasu Materiali in vzdrževanje Zunanji material: 100% poliester Polnilo: 100% poliester Podloga: 100% poliester Za ohranjanje življenjske dobe športnih in tehničnih oblačil je treba paziti na pravilno nego, ki je odvisna predvsem od vrste in lastnosti materiala, iz katerega je izdelek izdelan. Tehnologija FURTHERM® Zračno toplotno izolacijsko polnilo. Ohranja telo toplo in udobno. V napetih vremenskih razmerah nabira telesno toploto, ki jo kasneje spet sprosti nazaj in tako pomaga vzdrževati zahtevano telesno temperaturo. Zagotavlja udobje in udobje pri vseh dejavnostih. Jakne » Zimske jakne » dame zima jakna Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM

Izdelek dame zima jakna Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM spada v skupino izdelkov Zimske jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 44 v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

dame zima jakna Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
KategorijaJakne, Jakna, Zimske jakne
ZnamkaNordblanc
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

dame zima jakna Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM - zgodovina cen in razpoložljivosti

dame zima jakna Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM - drugi zanimivi izdelki

dame zima jakna Nordblanc Cagey NBWJL7315_TYM - kako najti najboljšo ponudbo?