Igre in igrače za starejše otroke
08.11.2022 | Uredništvo

Igre in igrače za starejše otroke

Ustvarjalne, interaktivne, didaktične ali poučne igre in igrače so najboljša priprava za vaše otroke na uspešno življenje. Zabavajte se z ugankami in oblikujte zgradbe v 3D prostoru. Razvijati jezikovne sposobnosti in znanje tujih jezikov. Otrokom omogočite gibanje na svežem zraku v družbi vrstnikov. Dovolite jim, da tekmujejo in se uveljavljajo v kolektivu.



Ustvarjalne igrače

Ustvarjalne igrače

Ustvarjalne igrače razvijajo domišljijo, mišljenje, fantazijo in koordinacijo otroških rok. Naj vaši mali mojstri ustvarijo svoje okraske iz perl. Otroci naj modelirajo, režejo, rišejo, barvajo ali vezejo. Naj ustvarijo svoje 3D mozaike. Samo za njih so pripravljeni neverjetni ustvarjalni kompleti. Scratch slike so zabavna dejavnost za spretne roke. Predmet in vsebina zajemata vsa področja življenja.


Izobraževalne igrače

Izobraževalne igrače

Imate doma raziskovalca, raziskovalca? Potem so poučne igrače prava izbira. Vaši malčki lahko odkrijejo principe matematike, fizike, mehanike in aerodinamike. Naj opazujejo osnove gravitacije ali interakcijo magnetnih igrač. Izboljšajte vse spretnosti svojih otrok. Privoščite jim različne eksperimentalne komplete.


Izobraževalne igrače

Interaktivne igrače

Interaktivne igrače

Sodobne interaktivne igre in igrače učijo tuji jezik na igriv način. Slovarji na dotik ponujajo različne tematske slike. Otroci bodo spoznali svoje ime, lastnost in prevod v tuji jezik. Slovar vsebuje besede, pesmi in navodila v obeh jezikih.

Kaj pa otroški zvezek za razvoj logičnega mišljenja, zaznavanja ali presoje? Vaš otrok se bo igral kot odrasel. Vsebujejo veliko učnih dejavnosti.

  • razvoj jezikovne zaloge v različnih svetovnih jezikih, usvajanje pravilne izgovorjave, širjenje znanja

Didaktične igrače

Didaktične igrače

Didaktične igrače učinkovito urijo spretnosti in pridobljeno znanje otrok. Spoznajte prometne znake. Je osnova varne poti v šolo. Vadite pisanje črk, številk ali različnih oblik in slik na tablo. Sestavljajte različne magnetne ali lesene sestavljanke. Vstavljajte oblike v luknje, premikajte se po labirintih.


Didaktične igračeIzobraževalne igrače

Glasbene igrače

Glasbene igrače

Glasbene igrače spremljajo otroka od otroštva do odraslosti. Odkrijte nove zvoke s svojim malim glasbenikom.

Preizkusite različna otroška glasbila . Bobnanje, igranje na klaviature in otroška pihala omogočajo spoznavanje cele palete zvokov in melodij.

Ali pa imate doma obetavnega pevca. Petje z otroškim mikrofonom za karaoke jih bo naučilo pravilnega ritma in melodije njihovih najljubših pesmi.

Podprite bodočega virtuoza z otroškimi violinami ali kitarami . Pripravite jih na nastope ob ognju ali v dvorani pred občinstvom.


Punčke in avtomobilčki

Punčke in avtomobilčki

Podarite svojim malim princeskam punčke iz najljubše risanke ali filma. Naj sanjajo in si izmišljajo svoje zgodbe.

Obkrožite jih z lutkami z dolgimi lasmi, hodečimi, govorečimi, resničnimi ali pravljičnimi. Že imate punčko Mašo ali junake iz Tačke na patrulji ?

Tovornjaki, bagri, policijski, gasilski ali vojaški avtomobili so sanje vsakega fanta. Zadovoljstvo in veselje vaših otrok ob igri bo vaša nagrada.


PunčkeGradbene igrače

Otroške knjige

Otroške knjige

Učite svoje otroke dela s knjigo že od malih nog. Berite jim pravljice in zgodbe o boju med dobrim in zlim.

Rišite, barvajte, barvajte otroške pobarvanke . Preverite pravilen položaj sedenja pri branju in risanju.

Otroške knjige so polne privlačnih slik, jasne grafike in preprostih besedil za lažje razumevanje. Vadite spomin, koncentracijo in besedni zaklad.


Knjige za otroke

Igre za PC in igralne konzole

Igre za PC in igralne konzole

Razumno igranje računalniških iger ima tudi pozitivne koristi. Vadijo koncentracijo in logiko. Domislite se svoje strategije in pokažite svoje sposobnosti.

Igrajte igre za enega, dva ali mrežne igre za cele ekipe.

Če želite biti resnično pripravljeni na igro, preverite zahteve glede strojne opreme vaš igralni računalnik . Opremite se s kakovostnimi gaming pripomočki . Bodite korak pred soigralcem in zmagajte.


Krmilniki za igreIgralne konzole

Lesene igrače

Lesene igrače

Les je eden najstarejših naravnih materialov za igro. Lesene igrače so še danes priljubljene zaradi prijetne in tople površine. Privoščite svojim otrokom sodobne ekološke igrače. Lutke, živali, avtomobili in vlakci, hiše ali lesena glasbila.

Lesene motorne igrače so polne presenečenj.

Razveselite svojega graditelja z lesenimi kockami .

Obračajte, stiskajte, nit, razvijajte radovednost in željo po učenju nečesa novega.

  • les je obnovljiv naravni material z daljšo življenjsko dobo

Lesene igračeIgrače za otroke

Prostorske 3D igrače

Prostorske 3D igrače

3D igre in igrače podpirajo prostorsko domišljijo. Pogosto so zabavne za vso družino. 3D lutke so namenjene manjšim otrokom. V prostoru oživijo pravljični junaki, živali, prevozna sredstva, hiše in gradovi. Zabavajte se pri sestavljanju 3D ugank s temami iz vseh področij življenja. Razvijte svojo domišljijo. Veliko število kosov zagotavlja zabavo tudi več dni.


Vodne igrače

Vodne igrače

Naj bodo počitnice vašim otrokom zabaven dan z napihljivimi igrali. Žoge, ležalniki in napihljivi čolni različnih oblik in velikosti bodo zabavali vso družino. S seboj vzemite moderne deske za veslanje. Veslajte in vadite ravnotežje stoje. Ne pozabite na varnostne in rešilne jopiče. Snorklanje s celoobrazno masko in plavutmi vam bo omogočilo udobno in varno raziskovanje podvodnega sveta. Napihljivi kompleti za odbojko, vaterpolo ali košarko bodo zagotovo zabavali vse vaše prijatelje.


KopalkeDeske za veslanjeVodni športiČevlji v vodo

Peščene igrače

Peščene igrače

Igra s peskom je ena najstarejših otroških dejavnosti. Modeliranje, metanje ali škropljenje. Neusahljiv vodnjak zabave. Modeli za torte, grabljice, vedra, samokolnice in avtomobilčki so osnovna oprema za igro s peskom.

Že imate peskovnik doma? Potrebujete za teraso ali vrt? Vam je peskovnik všeč v obliki školjke ali kot delovna miza? Lesena ali plastična? In ne pozabite na kinetični raznobarvni pesek .


Igrala za vrt in na prostem

Igrala za vrt in na prostem

Naj vaši otroci divjajo zunaj na svežem zraku. Popestrite jim prosti čas z metanjem letečih krožnikov, twist frizbijem ali različnimi igrami z žogo.

Otroški šotor ali vrtna hiška bo kraljestvo otroške domišljije. Med igro s punčkami in avtomobilčki pripovedujejo svoje skrivne sanje.

Na vrtu postavite kvalitetna otroška igrišča s plezali, trampolini, tobogani, visečimi gugalnicami in mrežami.

Ustvarite prostor za igre fliperja, metanje v tarčo ali na gol.

Vaši mali pomočniki vsekakor ne smejo manjkati otroške opreme z orodji za malega mojstra ali vrtnarja.

Poleti bodo vaši otroci zagotovo cenili vodne igre v bazenu .

  • športne aktivnosti odvračajo pozornost od mobilnih telefonov ali tablic in podpirajo socializacijo v kolektivu

Zunanja igrala

Poteptati igrače

Poteptati igrače

Igrače na pedala z lastno močjo spodbujajo zdravo gibanje. Poiščite pravi tricikel ali štirikolesnik za bodoče dirkače. Otrokom dovolite, da poskusijo voziti avto ali traktor s prikolico. Dirka, tovor, transport. Obvladovanje realistično izdelanih igrač iz kakovostnih materialov je priprava na bodoči poklic.


Otroški električni avtomobili

Otroški električni avtomobili

Otroški električni avtomobilčki so namenjeni malim pogumnim voznikom. Varnost voznika poveča možnost daljinskega upravljanja s strani staršev. Vaš otrok bo zagotovo oboževal terenski avto, motor ali traktor. Cabriolet za male voznike bo zabaven med vašimi sprehodi. Zvok speljevanja, hupe, žarometov ali merilnika vrtljajev s predvajalnikom glasbe zaključi popolno vožnjo.


Igrače na daljinsko upravljanje

Igrače na daljinsko upravljanje

Igrače na daljinsko upravljanje so znane kot RC igrače. Podarite robota za nadzor. Programabilna igrača hodi, se obrača, pripoveduje zgodbe in predvaja glasbo. Ali pa ima vaš otrok rad domišljijske zgodbe o dinozavrih? RC živali se prižgejo, bruhajo paro in rjovejo grozo.

Zabavajte se z RC avtomobili , tanki, helikopterji ali čolni.

Za male ljubitelje narave lahko v vodi najdete realistične RC kače, pajke ali morske pse . Presenečenje je zagotovljeno.


Otroška kolesa

Otroška kolesa

Otroke seznanite z osnovami kolesarjenja. Podarite otroške odbijače in otroška kolesa vašim malim dirkačem. So odlično darilo za urjenje ravnotežja in razvoj spretnosti. Z ali brez pomožnih koles. Ne pozabite na čelado, ščitnike in varna zabava s kakovostnim kolesom se lahko začne.

  • na voljo modeli za punčke in fantke širok nabor modelov glede na starost, višino in težo otroka nastavljiv sedež in višina krmila odstranljiva stabilizacijska kolesa

Otroška kolesa

Električna kolesa

Električna kolesa

Električna kolesa uporabljajo pomožno energijo baterij in pomagajo pri vožnji navzgor preko elektromotorja. Omogočajo izvedbo daljših in zahtevnejših družinskih kolesarskih tur. Za potepanje po mestu izberite zložljivo električno kolo . Treking ali cross kolo za zabavo na brezpotjih. Robustno polnovzmeteno gorsko električno kolo bo preizkusilo vaše sposobnosti na zahtevnejših gorskih terenih.

  • možnost izvedbe zahtevnejših kolesarskih tur po terenu izven vrta in mesta

Kolesarske čelade

Skuterji in električni skiroji

Skuterji in električni skiroji

Skuterji so idealno prevozno sredstvo v gostem mestnem prometu. Skuterje položite na avtobus ali jih položite v prtljažnik avtomobila. Kakovostni skuterji iz lahkih zlitin in aluminija ne zavzamejo veliko prostora, opremljeni so z vzmetenjem, kakovostnimi zavorami in osvetlitvijo. Idealne so za selitev v službo, šolo ali za zabavo v skate parkih.

Športni skiroji z velikim sprednjim kolesom omogočajo hitro in varno vožnjo tudi po strmih spustih.

Otroški skiroji so idealni za najmlajše, da vadijo ravnotežje.

Električni skiroji , opremljeni z elektromotorjem in baterijo, lahko dosežejo hitrost do 25 km/h in lahko prevozijo do 35 km naenkrat. Zato se v prostem času odpravite na izlet in se naužijte svežega zraka.

  • električni skiroji so cenovno dostopni, enostavni za prenašanje in shranjevanje doma ali v šoli

SkuterjiŠčitnikiZložljivi skirojiFreestyle skuterji

Kotalke

Kotalke

Osnova dolge vožnje z vetrom v laseh na rolerjih je antivibracijski nosilni okvir in kakovostna kolesa. Posebej priljubljeni so rolerji .

Otroški kotalke lahko rastejo z vašim drsalcem . Nastavite pravo velikost in že gremo na prvi trening.

Ste ljubitelj retro skejtanja? Zagotovo vas bodo razveselile klasične drsalke QUAD z večvrstnimi kolesi in zavoro na konici drsalke.

Slalom rolerji brez zavor so namenjeni ljubiteljem freeride in imajo posebno konstrukcijo za slalom. Preizkusite svoje sposobnosti in telesno pripravljenost ter se vozite s ščitniki brez nadaljnjih omejitev.

  • nabavna cena na voljo širši javnosti enostavno vzdrževanje enostavno shranjevanje

Ščitniki za kolenaKotalkeRolerjiDrsalke

Električne drsalke

Električne drsalke

Električne kotalke s peto imate lahko vedno s seboj . Tako električni pogon kot baterija sta nameščena v nosilnem okvirju, ki je opremljen s sistemom za hitro sprostitev. Obujte in zategnite superge. Ne potrebujete nobenega voznika. Nadzorujte hitrost tako, da pritisnete in dvignete nogo ob površino.

Pozor, presenetila vas bo hitrost do 16 km/h. Zaščitite se pred padci in uživajte v odlični zabavi do 30 minut.

  • drsalke s peto ne zavzamejo veliko prostora v nahrbtniku ali torbi
  • težko je uravnotežiti in vzdrževati ravnotežje

Rolke, e-rolke, GyroBoards

Rolke, e-rolke, GyroBoards

Rolkanje ni le zanimiv šport za mlade, ampak tudi življenjski slog svobode, ekstremov in vznemirljivih izkušenj. Premagujte ovire v skateparku ali letite na U rampi. Različna tehnika vožnje zahteva drugačno rolko, ki pa bo prinesla 100% zabavo brez dolgočasja.

Z dosegom do 30 km na električni rolki ne boste imeli težav . Tudi vožnja navkreber vas ne bo presenetila. Nadzor hitrosti z brezžičnim krmilnikom je samoumeven.

Imate težave z ravnotežjem in stabilnostjo? Gyroboardi so samo za vas. Z nagibanjem vstran, naprej ali nazaj izberete smer vožnje tega vozila, ki ga upravljajo mikročipi in stabilizacijski žiroskopi. Uživajte v adrenalinski zabavi.

  • moderna, elegantna, adrenalinska vozila
  • drago nabaviti težko nadzorovati vožnjo

RolkeRolkanje

Preberite tudi

Zimske gume za varno vožnjo po mrzlih cestah

Verjetno ni več dvoma o nujnosti uporabe zimskih pnevmatik v težkih klimatskih razmerah zime. Splošno priporočilo je, da zamenjate zimske pnevmatike, če temperatura okolice pade pod 7 °C.

Domače pekarne za pripravo svežega kruha in peciva

Radi zajtrkujete svežo, hrustljavo rezino kruha ali toplo, dišeče pecivo? Potem si vsekakor priskrbite majhno domačo pekarno.

Kuhinjski roboti - zanesljivi spremljevalci pri kuhanju in peki

Odkrijte zanesljivega spremljevalca za vsakodnevno ali občasno kuhanje in peko. Postanite kreativni kuhar. Pripravite jedi z vsega sveta.

Lonci na pritisk za zdrave obroke, prihranek energije in časa

Obvladajte pripravo svojih najljubših jedi v delčku časa. Zdravo kuhanje na pari pod višjim pritiskom znatno skrajša čas priprave in s tem prihrani energijo.

Varčni televizorji za vse skozi vse leto

Sodobni televizijski sprejemniki so inteligentne, varčne SMART naprave za vsako gospodinjstvo. Bogate funkcije, ultra ploščat brezčasen dizajn, odlična slika in zvok so jih predodredili za vsakodnevno uporabo.

Izdelovalci jogurta - pomočniki za podporo naravne imunosti

Doma pripravite okusne probiotične jogurte s kakovostnim svežim ali suhim sadjem. Zagotovite si zadostno odpornost zahvaljujoč dobrim bakterijam, ki so bistvenega pomena za pravilno delovanje črevesne mikroflore.

Parni stroji za enostavno obdelavo in razkuževanje oblačil

Para zmehča in zravna vlakna v tekstilu ter tako zravna zmečkana oblačila in gube. Hkrati učinkovito dezinficira tekstil.

Kako izbrati najboljšo kavo?

Kava je ena najstarejših in najbolj priljubljenih stimulativnih pijač. Je okusen razlog za srečanja s prijatelji, za prijetno sprostitev in počitek.

Domače prekajevalnice za naravno konzerviranje in poln okus prekajenih mesnin

Dimljenje je poleg sušenja najstarejša oblika konzerviranja hrane. Priljubljene mesnice in predelave mesa so odlična priložnost za srečanje cele družine in prijateljev.

Čiščenje oken - učinkovito in moderno

Čiščenje oken, ogledal, tuš kabin ali raznih gladkih sijočih površin v domu je pogosto nočna mora. A počnite to učinkovito in sodobno.

Sprostite se ob zimskih športih

Slovaška je čudovita gorata država s številnimi dobro opremljenimi zimskimi središči. Ponujajo odlično okolje za sprostitev in šport z odličnimi snežnimi razmerami.

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Opremite svoj sodoben dom s steklokeramično kuhalno ploščo ali varno indukcijsko kuhalno ploščo. Preizkusite inovativno, zabavno, enostavno kuhanje in veliko pametnih funkcij.