Jakna Direct Alpine Uniq dama smaragdna

Jakna Direct Alpine Uniq dama smaragdna

Jakna Direct Alpine Uniq dama smaragdna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 259,96 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Jakna Direct Alpine Uniq dama smaragdna - opis izdelka

Jakna Direct Alpine Uniq dama smaragdna Vrhunska ženska izolacijska jakna za prave plezalce, jakna je lahko lahko pripnete na model Guide Lady in tako ustvarite brezkompromisen komplet za vse gorske dejavnosti. Lahkotnost zagotavljata Pertex Quantum Air in toplotna thindown™ puh. Da bi dosegli primerljivo toplotno odpornosti sintetičnega polnila, je treba uporabiti bistveno manjšo debelino tega tkanine. Prednost je torej veliko manjši volumen izdelka v primerjavi z sintetike. Zaradi konstrukcije tkanine iz perja ne prihaja do selitve perja skozi tkanino zgornje ali spodnje tkanine. Zato je mogoče to izolacijo kombinirati z zelo pertex Quantum Air, ki diha, in tako ustvariti zelo toplo, zelo zračno in izjemno lahko izolacijsko jakno, ki je primerna kot zunanja jakna ali kot osnovni sloj pod jakno hardshell oblačila. Stranske ploskve so na mestih, kjer je še boljša zračnost. Teža: 348 gGlavna sestava: 100 % poliamid (najlon), DWR - PERTEX® Quantum Air; izolacija 1: 85 % puh + 15 % poliester - ThindownTM Fabric 30 g/m?, račji puh; OPIS Dovolj velika izolirana kapuca. Dvignjen anatomski ovratnik. Osrednja zadrga iz kosti je pokrita z zavihkom. Prsni žep s prehodom za MP3, dva sprednja žepa, zavarovana z zadrgo, notranji žep za manjše predmete. Odsevni elementi za vašo varnost. Izdelano v Evropi Jakne » Outdoor jakne » Jakna Direct Alpine Uniq dama smaragdna

Izdelek Jakna Direct Alpine Uniq dama smaragdna najdete med izdelki v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Direct Alpine, je izdelan v velikosti 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Jakna Direct Alpine Uniq dama smaragdna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaDirect Alpine
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

Jakna Direct Alpine Uniq dama smaragdna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Jakna Direct Alpine Uniq dama smaragdna - drugi zanimivi izdelki

Jakna Direct Alpine Uniq dama smaragdna - kako najti najboljšo ponudbo?