Jakna HANNAH Delaney modre noči / vintage indigo

Jakna HANNAH Delaney modre noči / vintage indigo

Jakna HANNAH Delaney modre noči / vintage indigo

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Jakna HANNAH Delaney modre noči / vintage indigo - opis izdelka

Jakna HANNAH Delaney modre noči / vintage indigo Ženska smučarska jakna Delaney je eden izmed novih kosov našega športnega asortimana in prinaša veliko udobja za cel dan na pobočju. Mikroporozni premaz Drypeak 3000 zagotavlja zaščito pred snegom in dežjem. Polnilo Duratherm Classic zagotavlja odlične toplotne izolacijske lastnosti. Popolnoma ženstvena oblika jakne je zelo modna in se dobro prilega, kapuco in spodnji del je mogoče prilagoditi, rokavi pa so anatomsko oblikovani. Glavni šivi so zalepljeni in snežni ovratnik v pasu preprečuje, da bi sneg prišel pod jakno. Prezračevanje na straneh pomaga uravnavati odvečno toploto v notranjosti. Elastično zapestje ščiti vaše roke. Dragocenosti lahko skrijete v več žepih na zadrgo - skrinjo, ob strani in znotraj. Prefinjeno barvno oblikovanje in okrasni šivi poudarjajo splošno lepo obliko. Parametri: premaz: Drypeak 3000 oblazinjenje: Duratherm High Loft podloga: 100% poliamid / 100% poliester Primerno za aktivnosti: Smučanje navzdol Vrsta izdelka: Jakna Sestava: 100% poliester Spol: Ženske membrana: Ne Aktivnost Hannah: Smučanje Jakne » Zimske jakne » Jakna HANNAH Delaney modre noči / vintage indigo

Izdelek Jakna HANNAH Delaney modre noči / vintage indigo najdete med izdelki v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Hannah, je izdelan v velikosti 44.

Ta izdelek najdete v skupini Zimske jakne, pripada znamki Hannah, velikost je 44.

Jakna HANNAH Delaney modre noči / vintage indigo - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne
ZnamkaHannah
Velikost44

Jakna HANNAH Delaney modre noči / vintage indigo - zgodovina cen in razpoložljivosti

Jakna HANNAH Delaney modre noči / vintage indigo - drugi zanimivi izdelki

Jakna HANNAH Delaney modre noči / vintage indigo - kako najti najboljšo ponudbo?