Jakna HANNAH Fluence francosko modra

Jakna HANNAH Fluence francosko modra

Jakna HANNAH Fluence francosko modra

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 47,31 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Jakna HANNAH Fluence francosko modra - opis izdelka

Jakna HANNAH Fluence francosko modra Ta ženska novost je namenjena športnim dejavnostim, kot so tek, tek na smučeh in zahtevnejši športi. Material AFT Double Weave vam bo zagotovil, da se ne boste počutili kot v rastlinjaku. Bočne in zadnje zračne plošče hitro prenašajo telesni znoj na površinske jopiče, sprednja stran pa zagotavlja tudi zaščito pred vetrom in odpornost proti obrabi. Značilnosti vključujejo zložljivo kapuco, ki jo je mogoče enostavno odstraniti, ko se naložijo pojavna okna ali rokavi, obloženi z gumo, s palčno luknjo in glavnimi žepi na zadrgo. Za vašo večjo varnost smo uporabili odsevne elemente. Zložljiva kapuca / gumijasti rokavi, obloženi z odprtino za palec / spodnji del obložen z gumo / sprednji del Material iz vetra / bočni in zadnji deli iz zračnega materiala / odsevni deli / 100% poliester / 89% poliamid + 11% elastan Jakne » Športne jakne » Jakna HANNAH Fluence francosko modra

Ta izdelek najdete v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Hannah, je izdelan v velikosti 42, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Jakna HANNAH Fluence francosko modra - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaHannah
Velikost42
E-trgovinaGamisport.si

Jakna HANNAH Fluence francosko modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Jakna HANNAH Fluence francosko modra - drugi zanimivi izdelki

Jakna HANNAH Fluence francosko modra - kako najti najboljšo ponudbo?