Jakna HANNAH Juval punč iz temnega jeansa / limete

Jakna HANNAH Juval punč iz temnega jeansa / limete

Jakna HANNAH Juval punč iz temnega jeansa / limete

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 129,79 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Jakna HANNAH Juval punč iz temnega jeansa / limete - opis izdelka

Jakna HANNAH Juval punč iz temnega jeansa / limete Moška smučarska jakna z vodoodbojno prevleko in zalepljenimi šivi, z udobno in funkcionalno podlogo. Odzračevanje bokov, anatomsko oblikovani rokavi z zapenjanjem na ježke in elastično manšeto rokava ali nastavljivim spodnjim robom povečujejo udobje med gibanjem. Odstranljive kapuce z regulacijo in snežnega ovratnika na pasu ni mogoče omeniti, pa tudi kompleta žepov, vključno z rokavom za smučarsko vozovnico, kar je naš standard. Asimetrična oblika in sveže barve se na pobočjih ne morejo primerjati. Vodoodbojni oblazinjeni šivi Snežni ovratnik v pasu Glavna zadrga Anatomsko oblikovani rokavi Odzračevanje v bokih Področje nastavitve širine dna Notranji žep na zadrgo | Štirje prostorni žepi z zadrgo Drypeak 6000. DuraTherm polnilo primeren za smučarske aktivnosti Vrsta izdelka jakna Moški spol DRYPEAK 6000 Dejavnosti Hannah Smučanje Jakne » Zimske jakne » Jakna HANNAH Juval punč iz temnega jeansa / limete

Ta izdelek najdete v skupini Moške jakne, pripada znamki Hannah, velikost je 3XL.

Izdelek Jakna HANNAH Juval punč iz temnega jeansa / limete spada v skupino izdelkov Zimske jakne, pripada znamki Hannah, velikost je 3XL.

Jakna HANNAH Juval punč iz temnega jeansa / limete - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Moške jakne, Zimske jakne
ZnamkaHannah
Velikost3XL

Jakna HANNAH Juval punč iz temnega jeansa / limete - zgodovina cen in razpoložljivosti

Jakna HANNAH Juval punč iz temnega jeansa / limete - drugi zanimivi izdelki

Jakna HANNAH Juval punč iz temnega jeansa / limete - kako najti najboljšo ponudbo?