Jakna HANNAH Kiely modre noči / zlata fuzija

Jakna HANNAH Kiely modre noči / zlata fuzija

Jakna HANNAH Kiely modre noči / zlata fuzija

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 278,55 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Jakna HANNAH Kiely modre noči / zlata fuzija - opis izdelka

Jakna HANNAH Kiely modre noči / zlata fuzija Ženska športna smučarska jakna Kiely združuje praktičnost, vzdržljivost in estetiko. Zunanji material je vodoodporen po zaslugi membrane Climatic Active Stretch z vodnim stolpcem 15 000 mm, tkanina je prožna in odporna na mehanske obremenitve. Zalepljeni šivi in uporabljene vodotesne zadrge YKK dodajo še večjo odpornost na vlago. Vrhunska obloga in prezračevanje v pazduhi podpirata termoregulacijo med telesno površino in okolico. Nerazstavljivi pokrov in spodnji rob lahko nastavite. Rokavi so anatomsko oblikovani in zaključeni z Velcro peto. Na voljo so tudi praktičen žep za smučarske vozovnice, elastične manšete z odprtino za palec, notranji žep za očala, žepni sistem z zadrgo in snežen ovratnik v pasu, ki ga lahko popolnoma odstranite. Lepljeni rokavi, 3D logotip ali okrasni tisk na sprednji plošči dopolnjujejo športni videz jakne. Parametri: oblazinjenje: Thermore podloga: 100% poliamid / 90% poliester + 10% elastan Primerno za aktivnosti: Smučanje navzdol Vrsta izdelka: Jakna Sestava: 100% poliester Jakne » Zimske jakne » Jakna HANNAH Kiely modre noči / zlata fuzija

Izdelek Jakna HANNAH Kiely modre noči / zlata fuzija spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Hannah, je izdelan v velikosti 44.

Ta izdelek najdete v skupini Zimske jakne, pripada znamki Hannah, velikost je 44.

Jakna HANNAH Kiely modre noči / zlata fuzija - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne
ZnamkaHannah
Velikost44

Jakna HANNAH Kiely modre noči / zlata fuzija - zgodovina cen in razpoložljivosti

Jakna HANNAH Kiely modre noči / zlata fuzija - drugi zanimivi izdelki

Jakna HANNAH Kiely modre noči / zlata fuzija - kako najti najboljšo ponudbo?