Jakna HANNAH Marrim polnočna mornarica

Jakna HANNAH Marrim polnočna mornarica

Jakna HANNAH Marrim polnočna mornarica

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Jakna HANNAH Marrim polnočna mornarica - opis izdelka

Jakna HANNAH Marrim polnočna mornarica Moška jakna Marrim bo zadržala vsakega strastnega smučarja tudi v slabih razmerah na strmini. Nepremočljiva membrana Climatic Element z 10.000 mm vodnega stolpca je podprta z lepljenimi šivi in uporabo nepremočljivih zadrg na razpoložljivih mestih. Izbrana podloga Element skupaj s prezračevanjem v pazduhi poveča splošno zračnost materiala. Anatomsko oblikovani rokavi so zaključeni z Velcro zavihkom in imajo praktične elastične manšete z luknjo za palec. Snemljiva kapuca je nastavljiva kot tudi širina na dnu jakne. Jakna ima glavno zadrgo na zadrgo in žepe na zadrgo. Seveda ne sme manjkati žep na rokavu za smučarsko vozovnico, notranji žep za očala ali snežni ovratnik. 3D logotip in okrasni tisk na sprednji plošči sta presenetljiva oblika. Parametri: oblazinjenje: Duratherm Pro podloga: 100% poliamid / 90% poliester + 10% elastan Primerno za aktivnosti: Smučanje navzdol Vrsta izdelka: Jakna Sestava: 100% poliester Spol: Moški membrana: Da Material: poliester (PES) Jakne » Zimske jakne » Jakna HANNAH Marrim polnočna mornarica

Izdelek Jakna HANNAH Marrim polnočna mornarica najdete med izdelki v skupini Moške jakne, pripada znamki Hannah, velikost je 3XL.

Ta izdelek najdete v skupini Zimske jakne, pripada znamki Hannah, velikost je 3XL.

Jakna HANNAH Marrim polnočna mornarica - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Moške jakne, Zimske jakne
ZnamkaHannah
Velikost3XL

Jakna HANNAH Marrim polnočna mornarica - zgodovina cen in razpoložljivosti

Jakna HANNAH Marrim polnočna mornarica - drugi zanimivi izdelki

Jakna HANNAH Marrim polnočna mornarica - kako najti najboljšo ponudbo?