Jakna HANNAH Nannet jazzy / siva

Jakna HANNAH Nannet jazzy / siva

Jakna HANNAH Nannet jazzy / siva

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Jakna HANNAH Nannet jazzy / siva - opis izdelka

Jakna HANNAH Nannet jazzy / siva Ženska jakna Nanett je še posebej primerna za spust. Premaz Drypeak 6000 zagotavlja vodoodbojnost z uravnoteženo zračnostjo, podloga Element spodbuja boljšo termoregulacijo, ki jo izboljša prezračevanje v pazduhi. Polnjenje komore s toplim sintetičnim podstavkom Duratherm Hight Loft ustvarja zanimiv, puhast videz, ki pa je predvsem vroč! Za standardne smučarske potrebe, kot so žep na rokavih za smučarske vozovnice, elastična manšeta na rokavu, snežni ovratnik, dodamo še blazino v obliki žepa za klobuk in notranji žep za očala. Anatomsko oblikovani rokavi z zapenjanjem na ježke, spodnjim robom z nastavljivo širino in snemljivo kapuco z regulacijo vam omogočajo veliko variabilnost glede na vaše trenutne potrebe po gibanju. Vse malenkosti hranite v glavnih žepih na zadrgo ali v notranjem žepu na zadrgo. Okrasite šivanje in barvni trendi bodo navdušili vas in vašo okolico. Raztegljiva kapuca z regulacijo / glavna zadrga / glavni žep na zadrgo / žep na rokavu / kapuca / odzračevalni žep v pazduhi / anatomsko oblikovani rokavi s segmentirano manšeto / elastičen rokav / spodnji rob s prilagoditvijo širine / snežni ovratnik v pasu / notranji žep za očala / notranji žep na zadrgo / podloga Element / dekorativni šivi / 100% poliester / Drypeak 6000 Hannah Znamka smučarske jakne Hannah primeren za zimske športne aktivnosti Vrsta izdelka jakna Spol Ženske Dejavnosti Hannah Smučanje Jakne » Zimske jakne » Jakna HANNAH Nannet jazzy / siva

Izdelek Jakna HANNAH Nannet jazzy / siva spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Hannah, je izdelan v velikosti 44.

Ta izdelek je v kategoriji Zimske jakne, pripada znamki Hannah, velikost je 44.

Jakna HANNAH Nannet jazzy / siva - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne
ZnamkaHannah
Velikost44

Jakna HANNAH Nannet jazzy / siva - zgodovina cen in razpoložljivosti

Jakna HANNAH Nannet jazzy / siva - drugi zanimivi izdelki

Jakna HANNAH Nannet jazzy / siva - kako najti najboljšo ponudbo?