Jakna HANNAH Nexa limeta zelena / koper

Jakna HANNAH Nexa limeta zelena / koper

Jakna HANNAH Nexa limeta zelena / koper

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 185,58 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Jakna HANNAH Nexa limeta zelena / koper - opis izdelka

Jakna HANNAH Nexa limeta zelena / koper Ženska smučarska jakna Nexa se ponaša z izjemno zmogljivostjo in športnim dizajnom. Ves dan ostanite suhi z membrano Climatic Element in 10.000 mm vodnega stolpca. Membrana je nepremočljiva in zračna. Zagotavlja optimalno zaščito v neugodnih razmerah. Zahvaljujoč poliestrskemu flisu Duratherm Pro jakna ohranja odlično toplotno izolacijo in toplotno udobje. Zgornji zaključek DWR zagotavlja vodoodbojni material in izboljšuje funkcionalne lastnosti oblačil. Jakna se dobro prilega, kapuco in spodnji del je enostavno prilagoditi. Rokavi imajo prezračevanje v pazduhi in vaše dlani ostanejo tople zaradi elastične manšete z luknjo za palec. Zalepljeni šivi in snežni ovratnik v pasu zagotavljajo dodatno zaščito pred snegom. Na jakni boste našli več žepov - glavni žep na zadrgo, žep za smučarsko vozovnico, žep na rokavu, notranji žep za očala in še en notranji žep z zadrgo. S seboj imate dovolj prostora za vse dragocenosti, ki jih potrebujete na pobočju. Zanimali vas bodo zanimiv dizajn in kombinacija barv. Parametri: oblazinjenje: Duratherm Pro podloga: 100% poliamid / 90% poliester + 10% elastan Primerno za aktivnosti: Smučanje navzdol Vrsta izdelka: Jakna Sestava: 100% poliester Spol: Ženske membrana: Da Jakne » Zimske jakne » Jakna HANNAH Nexa limeta zelena / koper

Izdelek Jakna HANNAH Nexa limeta zelena / koper najdete med izdelki v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Hannah, je izdelan v velikosti 44, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Zimske jakne, pripada znamki Hannah, velikost je 44 v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Jakna HANNAH Nexa limeta zelena / koper - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne
ZnamkaHannah
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

Jakna HANNAH Nexa limeta zelena / koper - zgodovina cen in razpoložljivosti

Jakna HANNAH Nexa limeta zelena / koper - drugi zanimivi izdelki

Jakna HANNAH Nexa limeta zelena / koper - kako najti najboljšo ponudbo?