Jakna HANNAH Wayne peacoat / limeta green

Jakna HANNAH Wayne peacoat / limeta green

Jakna HANNAH Wayne peacoat / limeta green

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Jakna HANNAH Wayne peacoat / limeta green - opis izdelka

Jakna HANNAH Wayne peacoat / limeta green Ženska smučarska jakna Hannah Wayne ne pušča dvoma, da se njena lastnica resno ukvarja z zimskimi športi in smuči, na katere se naslanja, niso le moden dodatek. Hannah Wayne je vodoodporen zaradi membranske laminacije Climatic Element, topel zaradi poliestrskega runa Duratherm in praktičen zaradi izjemnega števila žepov in dodatne opreme. Kapuca z regulacijo, žep za smučarske vozovnice ali očala in prezračevanje v pazduhi je seveda za jakno v tej kategoriji. Hannah Wayne jakna v tradicionalnih in prepoznavnih smučarskih barvah je primerna za hlače Hannah Puro. Hannah Wayne jakne vas bodo navdušile tudi: - Snemljiva kapuca z regulacijo - Žep na prsih - Anatomsko oblikovani rokavi - Manšete na rokavih s palčno luknjo - Notranji žep za očala - Snemljiv snežni ovratnik Jakne » Zimske jakne » Jakna HANNAH Wayne peacoat / limeta green

Ta izdelek najdete v skupini Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Hannah, je izdelan v velikosti 42.

Izdelek Jakna HANNAH Wayne peacoat / limeta green spada v skupino izdelkov Zimske jakne, pripada znamki Hannah, velikost je 42.

Jakna HANNAH Wayne peacoat / limeta green - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne, Puške
ZnamkaHannah
Velikost42

Jakna HANNAH Wayne peacoat / limeta green - zgodovina cen in razpoložljivosti

Jakna HANNAH Wayne peacoat / limeta green - drugi zanimivi izdelki

Jakna HANNAH Wayne peacoat / limeta green - kako najti najboljšo ponudbo?