jakna Pinguin Glimmer jakna Petrol

jakna Pinguin Glimmer jakna Petrol

jakna Pinguin Glimmer jakna Petrol

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

jakna Pinguin Glimmer jakna Petrol - opis izdelka

jakna Pinguin Glimmer jakna Petrol Bodite elegantni na vsakem koraku Sintetična topla zimska topla jakna celo v najglobljih zmrzalih - to je Glimmer. BHB Synthetic Down združuje najboljše sintetiko in perje - lahek je, lahko je pakiran, topel in deluje tudi vlažen, enostaven za vzdrževanje in primeren za alergike. Zahvaljujoč športnemu rezu, je popolnoma primeren za različne zimske aktivnosti na prostem, od smučanja, gradnje snežaka do alpskih pohodov. Dva zunanja žepa za roke in dva notranja žepa sta opremljena z YKK zadrgami. Rok rokavov je opremljen z gibkim robom. Ni pomembno, če ga pripeljete v mesto, v nakupovanje, v gozd z psom ali se z njim povzpnete na vrhove, odvisno je le od vas, da se boste v vseh razmerah počutili odlično. Tehnični parametri Material BHB Synthetic Down, najlon Featherlite RipStop DWR Zunanji / notranji žepi z zadrgo 2/2 Zadrge YKK Hood Sun Snežni pas Zategovanje pasu Spodnji rob Da Razpoložljive velikosti S - XXL Teža (M) 363 g Tip jakne Uporabite Izolirano Destinacijski moški Tehnologija kot podpora uspešnosti Sintetično navzdol BHB Sintetično navzdol vas ohranja toplo kjerkoli že ste, je antialergično, pakirno, lahkotno, nizko vzdrževalno in odlično izolira tudi, ko je mokro. Polnilo v Glimmer suknji je enako 600 cuin naravnim perjem. Zunanji sloj je narejen iz najlonskega Featherlite RipStop DWR, ki je gosto tkana, zelo lahka in dihljiva najlonska tkanina z neprijetnim in vodoodbojnim zaKeykom. To je zaradi gosto tkanih vlaken, ki ustavljajo močan veter, hkrati pa omogočajo, da vaše telo prosto diha. Prilagoditev RipStop zagotavlja, da če strgate jakno, se ne bo več parila, temveč se ustavi pri enem od redno nameščenih debelejših vlaken. DWR je material, ki poveča njegovo odpornost na zunanje vplive, kot so vlaga ali prah. Jakne » Športne jakne » jakna Pinguin Glimmer jakna Petrol

Izdelek jakna Pinguin Glimmer jakna Petrol najdete med izdelki v skupini Zimske jakne, pripada znamki Pinguin, velikost je 2XL.

jakna Pinguin Glimmer jakna Petrol - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Zimske jakne
ZnamkaPinguin
Velikost2XL

jakna Pinguin Glimmer jakna Petrol - zgodovina cen in razpoložljivosti

jakna Pinguin Glimmer jakna Petrol - drugi zanimivi izdelki

jakna Pinguin Glimmer jakna Petrol - kako najti najboljšo ponudbo?