jakna Snugpak Sasquatch olivno zelena

jakna Snugpak Sasquatch olivno zelena

jakna Snugpak Sasquatch olivno zelena

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 197,93 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

jakna Snugpak Sasquatch olivno zelena - opis izdelka

jakna Snugpak Sasquatch olivno zelena Robustna zimska jakna Squatch nudi toploto in zanesljivo zaščito pred hladnim zrakom in hladnim vetrom . Primeren je za dejavnosti, ki zahtevajo minimalno gibanje (na primer patruljiranje, streljanje itd.). Toplota in udobje tudi pri temperaturah pod ničlo Jakna ohranja uporabnika toplega in udobnega do -10 ° C. Oblazinjenje je napolnjeno s Softie Premier. Zunanja plast je izdelana iz tkanine Paratex Light, zaradi česar je suknjič lahek, odporen na veter in vodo. Jakna ima pas z vrvico z vrvico. Zategnjen pas ne omogoča, da hladen zrak pod jakno moti mikroklimo pod suknjičem. Manšete na rokavih so pritrjene s trakom za pritrditev s stiskalnico. Jakna je opremljena tudi s kapuco z vrvico na vrvici z zavoro. Glavna pritrditev je v srednji zadrgi vzdolž celotne dolžine, vKeyno z ovratnikom. Kje s stvarmi Na suknjiču najdemo 2 stranska žepa z navpičnim dostopom z zadrgo, ne Self za roko, na voljo sta tudi 1 levi notranji žep na prsih in 2 velika notranja mrežasta žepa na obeh straneh na dnu z odprtim zgornjim vhodom. Dimenzije zložene jakne (hxw): 36 cm x 19 cm Udobna temperatura: -10 ° C Najnižja temperatura: -15 ° C Zunanji material: 100% najlon Paratex® Light Notranji material: 100% najlon Paratex® Light Izolacija: 100% poliester Softie® Premier Glavne prednosti robusten zimski suknjič primeren za dejavnosti z minimalnim gibanjem lahka vetrovno kljubovalno vodoodporen 2 stranska žepa z navpičnim ročnim vhodom 1 notranji žep z zadrgo na levi strani 2 velika notranja mrežasta žepa na dnu talni ovratnik zadrgo v celoti vrvi pasu zategnjene manšete kapuca z vrvico ki jih uporabljajo Natove enote narejeno v Veliki Britaniji Jakne » Zimske jakne » jakna Snugpak Sasquatch olivno zelena

Izdelek jakna Snugpak Sasquatch olivno zelena spada v skupino izdelkov Zimske jakne, pripada znamki Snugpak, velikost je 2XL v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

jakna Snugpak Sasquatch olivno zelena - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorijaJakne, Jakna, Zimske jakne
ZnamkaSnugpak
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

jakna Snugpak Sasquatch olivno zelena - zgodovina cen in razpoložljivosti

jakna Snugpak Sasquatch olivno zelena - drugi zanimivi izdelki

jakna Snugpak Sasquatch olivno zelena - kako najti najboljšo ponudbo?