Kako izbrati aparat za kavo?Kako izbrati aparat za kavo?
19.11.2022 | Pisarna

Kako izbrati aparat za kavo?

Uživajte v svoji najljubši kavi zjutraj ali kadarkoli čez dan. Različne vrste kavnih zrn se razlikujejo po aromi in okusu. Imajo različne velikosti, vsebnost vode, olja, lokalne elemente v sledovih in minerale. Eksperimentirajte z izbiro kave. Preizkusite različne načine priprave.

Imate raje espresso, espresso lungo, ameriško kavo, kapučino ali latte macchiato? Postanite barista v domači kavarni. Pripravite kulinarično doživetje za svoje najdražje in prijatelje.

Imate raje arabico, robusto ali njune mešanice? Pustite se presenetiti kavna zrna z različnih koncev sveta. Brez mleka ali z mlekom. Zaprite oči in uživajte v kavi s fino peno. Postopoma izboljšati osnovne tehnike priprave kave.Kavni avtomati na kapsule

Kavni avtomati na kapsule

Iščete aparat za kavo, ki naredi kavo tako preprosto, hitro in sam? Kavni avtomati na kapsule so zasnovani za vas.

Pametne naprave prepoznajo pijačo v kapsuli s pomočjo črtne kode. Samodejno prilagodijo količino vode glede na vrsto kave ali čaja.

Eksperimentirajte z okusi. V napravo vstavite ustrezno kapsulo   za vaš aparat za kavo. Izberite intenzivnost pijače. Popolnoma avtomatski sistem nastavi temperaturo in čas kuhanja pijače.

Integrirani postopek čiščenja šob s paro se začne po vsaki uporabi. Za popoln užitek ob vsaki skodelici redno uporabljajte posebne tablete za čiščenje in odstranjevanje vodnega kamna. Doživite mistična potovanja skozi eksotični svet tisočerih okusov kave.

  • majhne kompaktne mere nižja nabavna cena aparata velika izbira kavnih kapsul pestra izbira čajnih napitkov široka izbira čokoladnih, osvežilnih toplih in hladnih napitkov samodejni izklop po določenem času mirovanja
  • ni mogoče pripraviti iz sveže pražene ali mlete kave

Detergenti

Kavni aparati za kapljanje

Kavni aparati za kapljanje

Obožujete velike skodelice vroče kave? Potrebujete dobro kavo vedno pri roki? Izberite kavne aparate za kapljanje .

Za filtrirano kavo zadostuje navaden mlinček. Nastali okus ni dovzeten za natančno količino vode in finost mlete kave.

Kavni aparati na kapljanje delujejo popolnoma samodejno . Nalijte vodo, vstavite papirnati filter, napolnite s svojo najljubšo kavo in vklopite. Naprava samodejno vzdržuje celoten proces ekstrakcije, čas kuhanja in optimalno temperaturo vode okoli 95°C.

V termovki naenkrat pripravite od 6 do 10 skodelic dišeče kave. Grelna plošča pod grelnikom vode ohranja kavo vročo, dokler naprave ne izklopite.

Nove generacije naprav vas bodo tudi samodejno opozorile na potrebo po čiščenju. Ohranite čisti okus kave. Odstranjevanje vodnega kamna! Podaljšali boste življenjsko dobo kavnega aparata in prihranili tudi elektriko.

  • nižja cena, nižje zahteve za mletje kave, večja količina naenkrat pripravljene kave, grelna plošča pod kotličkom za ohranjanje tople kave
  • menjava papirnatih filtrov po vsaki pripravi kave

Mlinčki za kavoKavni aparati za kapljanje

Avtomatski samostoječi in vgradni kavni aparati

Avtomatski samostoječi in vgradni kavni aparati

Dopolnite zasnovo svoje kuhinje z avtomatskimi prostostoječimi ali vgradnimi kavnimi aparati. Ste v službi večja skupina navdušencev nad okusno kavo?

Kavni aparat z vgrajenim mlinčkom , rezervoarjem za vodo , kavna zrna in mleto kavo bo vesel vsakega. Če to ni dovolj, izberite napravo s posodo za mleko in vgrajenim priključkom za vodo . Visok tlak pare okoli 19 palic in več je pomemben parameter za pripravo izjemne kave. Inteligentno upravljanje na dotik je prijetno. S pritiskom na eno tipko lahko pripravite različne vrste kave ali kave z mlekom.

Vgrajen sistem CoffeSensor samodejno prilagaja pripravo kave glede na vrsto uporabljenih zrn.

Vgrajeni indikatorji vas opozorijo na potrebo po ponovnem polnjenju rezervoarjev.

Popolnoma avtomatsko parno čiščenje mlečnega sistema ohranja visoko kakovost po vsaki pripravi napitka. Funkcija samodejnega čiščenja in samodejnega odstranjevanja vodnega kamna je osnova za pripravo odličnega napitka in dolgo življenjsko dobo vaše naprave. Uporabljajte originalne čistilne tablete , tablete za odstranjevanje vodnega kamna in vodne filtre.

  • visoka kakovost avtomatsko pripravljene kave, možnost priprave napitka iz zrn in mlete kave, možnost priprave kave s svežim mlekom iz posode za mleko, parno čiščenje in praznjenje cevi po vsaki kavi
  • višjo nabavno ceno, potrebo po rednem čiščenju

Kavni aparati

Kavni avtomati z vzvodom

Kavni avtomati z vzvodom

Pripravite svoj najljubši espresso na kavnem avtomatu z avtomatsko ročico. Bodite domači barista. S kakovostnim ročnim kavnim aparatom lahko iz 7-8 g kave pripravite majhen espresso napitek s prostornino cca. 25 ml pod visokim pritiskom v pribl. 30 sekund. Za njeno popolno pripravo boste cenili tudi pravilno mleta kavna zrna v integriranem mlinčku . Z natančno nastavitvijo finosti mletja dobite nastalo količino kave za izjemno aromatičen okus. Parni tlak pribl. 20 barov in več pomembno opredeljuje izjemno izkušnjo espresso kave.

  • najprimernejša za večkratno pripravo popolnega espressa primernega za sladokusce in izjemno kakovostne kave
  • višja cena

Preberite tudi

Sprostite se ob zimskih športih.

Sprostite se ob zimskih športih.

Slovaška je čudovita gorata država s številnimi dobro opremljenimi zimskimi središči. Ponujajo odlično okolje za sprostitev in šport z odličnimi snežnimi razmerami.

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Opremite svoj sodoben dom s steklokeramično kuhalno ploščo ali varno indukcijsko kuhalno ploščo. Preizkusite inovativno, zabavno, enostavno kuhanje in veliko pametnih funkcij.

Kako ravnati z avtomobilom pred zimo?

Kako ravnati z avtomobilom pred zimo?

In ne pozabi! Bliža se še bolj zahteven del leta! Hladne zimske razmere bodo preizkusile vzdrževanje in videz vašega sopotnika.

Štedilniki in pečice za peko za popolno kulinarično doživetje.

Štedilniki in pečice za peko za popolno kulinarično doživetje.

Štedilniki in pečice so nujni pomočniki v kuhinji za pripravo okusnih, barvitih in odlično zapečenih jedi.

Moderne nape za elegantno kuhinjo.

Moderne nape za elegantno kuhinjo.

Instant grelniki vode za ljubitelje čaja in kave.

Instant grelniki vode za ljubitelje čaja in kave.

Ste ljubitelj klasične kave v lončku? Radi uživate v okusu in vonju čajev z vsega sveta? Sodobno gospodinjstvo ne more brez kotlička.

Sušilnice za kakovostno predelavo sezonskega sadja.

Sušilnice za kakovostno predelavo sezonskega sadja.

Odkrijte svet sušenja gob, sadja, zelenjave, zelišč in drugih živil. Vse leto imejte pri roki zdrave prigrizke brez kemikalij in konzervansov.

Vakuumski aparati za daljše shranjevanje svežih živil.

Vakuumski aparati za daljše shranjevanje svežih živil.

Ohranite naravno barvo, vonj in okus hrane! Vakuum! Vaša hrana ostane dlje sveža. Celo petkrat dlje!

Kako izbrati zamrzovalnik?

Kako izbrati zamrzovalnik?

Ali redno zamrzujete večje količine sezonskega sadja, zelenjave, rib ali mesa? Izberite najprimernejši zamrzovalnik za svoje potrebe.

Kako izbrati pomivalni stroj?

Kako izbrati pomivalni stroj?

Ali veste, da vsak program v pomivalnem stroju porabi manj vode kot ročno pranje?

Kako izbrati hladilnik?

Kako izbrati hladilnik?

Podaljšajte svež okus hrane, pijače in kuhanih jedi. Pregledno shranite svoje zaloge in prihranite osebni čas za druge družinske dejavnosti.

Kako varčevati z elektriko?

Kako varčevati z elektriko?

Poraba električne energije predstavlja pomemben strošek v družinskem proračunu.