Kako izbrati pomivalni stroj?
16.11.2022 | Uredništvo

Kako izbrati pomivalni stroj?

Ali veste, da vsak program v pomivalnem stroju porabi manj vode kot ročno pranje? Ali jeste zunaj doma? Imate veliko družino?

Upoštevajte velikost pomivalnega stroja. Večja zmogljivost pomivalnega stroja pomeni tudi večjo porabo elektrike in vode.

Bodite pozorni na novo energijsko nalepko . Koda QR vsebuje list z informacijami o izdelku. Zanimiv je podatek o porabi električne energije programa ECO za 100 ciklov . Pozanimajte se tudi o porabi vode v ECO programu za en cikel, trajanju enega ECO cikla , ravni hrupa in zmogljivosti pomivalnega stroja , torej številu kompletov posode na ECO cikel.

Uporabite program ECO in znižajte temperaturo pomivanja. Znižanje temperature za približno 10 °C bo prihranilo porabo energije za 10 do 20 %.

Imate manj rabljeno posodo? Izberite program s polovično obremenitvijo in varčujte z vodo in energijo.

Pomivalni stroji so idealni za gospodinjstva z lastnim fotovoltaičnim sistemom . Funkcija zakasnjenega vklopa začne pranje ob najprimernejšem času. Ko ste zdoma ali v času z nižjo tarifo električne energije.

Imate solarno ogrevanje ? Preverite, ali ima vaš pomivalni stroj možnost priključitve tople vode.

Pazite tudi na raven hrupa. Pozor, že pri majhni razliki le 3 dB se zaznava hrupa podvoji.



Prostostoječi pomivalni stroji

Prostostoječi pomivalni stroji

Nič več dileme, kdo bo pomil posodo! Prazen kuhinjski element, čisto korito!

Prostostoječe pomivalne stroje postavite na izbrano mesto z dovodom in odtokom vode ter električnim napajalnikom.

Upravljajte pametne pralne stroje na daljavo prek mobilnih aplikacij s podporo za Wi-Fi. Senzorji in funkcije 6. čuta prepoznajo obremenitev pomivalnega stroja in prilagodijo celoten proces doziranja in pomivanja.

Uporabite košare in predale za posodo za hitro in varno nalaganje v pomivalni stroj ter za zaščito stekla pred poškodbami.

Izberite širino 45 ali 60 cm . Kapaciteta za širino 45 cm bo do 10 kompletov posod . Za širino 60 cm je lahko do 16 kompletov posode . Odvisno je od višine in globine vašega pomivalnega stroja.

  • enostavno rokovanje, velika kapaciteta za pomivanje posode, lokacija izven kuhinjskega bloka, otroška ključavnica
  • neprimeren za manjša gospodinjstva neprimeren za zaprte prostore višja raven hrupa

Prostostoječi pomivalni stroji

Namizni pomivalni stroji

Namizni pomivalni stroji

si sam? Ali živita kot par? Namizni pomivalni stroji so idealni za vas. Ti aparati so primerni za majhna stanovanja, apartmaje, pisarne ali vikende.

Niti vam ni treba imeti oskrbe z vodo pod pritiskom, uporabite ročno polnjenje in praznjenje . Brez težav lahko pomijete 2-3 komplete posode.

Preverite, ali vam manjka čistilna sol ali loščilo . Uporabite samodejni način čiščenja . Redno preverjajte tesnila in filter.

Funkcija Antioverflow preprečuje prelivanje vode.

  • kompaktne mere za omejene prostore na mizi primerne tudi za vsakodnevno pomivanje kozarcev in skodelic za kavo enostavno upravljanje variabilni programi za varčevanje z vodo in energijo modeli brez potrebe po dovodu vode pod pritiskom
  • manjša kapaciteta posod

Namizni pomivalni stroji

Vgradni pomivalni stroji

Vgradni pomivalni stroji

Vgradni pomivalni stroji so po svoji konstrukciji in dimenzijah namenjeni vgradnji v kuhinjsko omarico. Skriti za vrati se zlijejo v eno celoto.

Nadzorna plošča ne bo zmotila sanjskega dizajna vaše kuhinje. Svetlobni žarek projicira informacije o preostalem času pomivanja na tla.

Izberite širino glede na vaše potrebe. Poleg prostostoječih se izdelujejo tudi vgradni pomivalni stroji v širini 45 ali 60 cm .

Integrirane imajo enake funkcije. Polnjenje , zamik vklopa , notranja osvetlitev , samodejno odpiranje vrat , aktivno sušenje , zaščita pred iztekanjem vode in funkcija Fuzzy Logic. Inteligentne funkcije prepoznajo obremenitev in prilagodijo postopek pranja. Na voljo sta tudi podpora za Wi-Fi in daljinski upravljalnik.

  • zmanjšana raven hrupa po vgradnji v linijo ne moti zasnove kuhinje
  • pokrita nadzorna plošča lahko prepreči nadzor nad pomivalnim ciklom

Vgradni pomivalni stroji

Sredstva za pomivalne stroje

Sredstva za pomivalne stroje

Tablete za pomivalne stroje so osnovno sredstvo za čistočo in sijaj pomite posode. Opravljajo funkcijo namakanja, raztopijo zažgano umazanijo in madeže čaja, zaščitijo filtre in polirajo steklo. Hraniti jih izven dosega otrok na suhem in hladnem mestu.

Za bleščeč sijaj kozarcev in stekla dodajte loščilo . Če imate tršo vodo, dodajte regeneracijsko sol v rezervoar v skladu z navodili pred ali med pomivanjem.

Prednost gelov in praškov za pomivalne stroje je možnost doziranja po potrebi.

Preizkusite ekološka naravna zdravila , varujte okolje.

Dobro stanje lahko vzdržujete z redno uporabo čistilnih sredstev za odstranjevanje vodnega kamna, maščobe in za čiščenje vseh notranjih delov. Preprosto jih nanesite enkrat na mesec ali po 30 programih.

Osvežilci zraka lahko vaš najljubši vonj širijo skoraj sto ciklov pranja.


Ročno pomivanje posode

Ročno pomivanje posode

Čakate na svoj pomivalni stroj? Ali pomivate posodo ročno? Ali želite varčevati z vodo?

Uporabljajte vedra in hranilnike vode ter dvojni umivalnik . Namočite in pomijte posodo v prvem koritu. Izperite jih v drugem umivalniku. Za shranjevanje in sušenje uporabite odcejalnike .

Izbira izdelkov za umivanje rok je skoraj neomejena. Uporabljajte BIO izdelke z vašim najljubšim vonjem, nežnim do kože vaših rok.

Načrtujte najprimernejši pomivalni stroj za vas.

  • takojšnje pranje po uporabi posode
  • zahtevnost po osebnem času nepriljubljena dejavnost večja poraba vode ročno brisanje posode počasno sušenje posode madeži na steklu in kozarcih

Pomivanje posodeGobice za posodo

Preberite tudi

Zimske gume za varno vožnjo po mrzlih cestah

Verjetno ni več dvoma o nujnosti uporabe zimskih pnevmatik v težkih klimatskih razmerah zime. Splošno priporočilo je, da zamenjate zimske pnevmatike, če temperatura okolice pade pod 7 °C.

Domače pekarne za pripravo svežega kruha in peciva

Radi zajtrkujete svežo, hrustljavo rezino kruha ali toplo, dišeče pecivo? Potem si vsekakor priskrbite majhno domačo pekarno.

Kuhinjski roboti - zanesljivi spremljevalci pri kuhanju in peki

Odkrijte zanesljivega spremljevalca za vsakodnevno ali občasno kuhanje in peko. Postanite kreativni kuhar. Pripravite jedi z vsega sveta.

Lonci na pritisk za zdrave obroke, prihranek energije in časa

Obvladajte pripravo svojih najljubših jedi v delčku časa. Zdravo kuhanje na pari pod višjim pritiskom znatno skrajša čas priprave in s tem prihrani energijo.

Varčni televizorji za vse skozi vse leto

Sodobni televizijski sprejemniki so inteligentne, varčne SMART naprave za vsako gospodinjstvo. Bogate funkcije, ultra ploščat brezčasen dizajn, odlična slika in zvok so jih predodredili za vsakodnevno uporabo.

Izdelovalci jogurta - pomočniki za podporo naravne imunosti

Doma pripravite okusne probiotične jogurte s kakovostnim svežim ali suhim sadjem. Zagotovite si zadostno odpornost zahvaljujoč dobrim bakterijam, ki so bistvenega pomena za pravilno delovanje črevesne mikroflore.

Parni stroji za enostavno obdelavo in razkuževanje oblačil

Para zmehča in zravna vlakna v tekstilu ter tako zravna zmečkana oblačila in gube. Hkrati učinkovito dezinficira tekstil.

Kako izbrati najboljšo kavo?

Kava je ena najstarejših in najbolj priljubljenih stimulativnih pijač. Je okusen razlog za srečanja s prijatelji, za prijetno sprostitev in počitek.

Domače prekajevalnice za naravno konzerviranje in poln okus prekajenih mesnin

Dimljenje je poleg sušenja najstarejša oblika konzerviranja hrane. Priljubljene mesnice in predelave mesa so odlična priložnost za srečanje cele družine in prijateljev.

Čiščenje oken - učinkovito in moderno

Čiščenje oken, ogledal, tuš kabin ali raznih gladkih sijočih površin v domu je pogosto nočna mora. A počnite to učinkovito in sodobno.

Sprostite se ob zimskih športih

Slovaška je čudovita gorata država s številnimi dobro opremljenimi zimskimi središči. Ponujajo odlično okolje za sprostitev in šport z odličnimi snežnimi razmerami.

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Opremite svoj sodoben dom s steklokeramično kuhalno ploščo ali varno indukcijsko kuhalno ploščo. Preizkusite inovativno, zabavno, enostavno kuhanje in veliko pametnih funkcij.