Kako izbrati trampolin?Kako izbrati trampolin?
08.08.2022 | Pisarna

Kako izbrati trampolin?

Trampolin bo odlično preizkusil vašo fizično pripravljenost, kardio sistem in koordinacijo. Pozabite na predsodke in mite. Skakanje aktivno zabava tako otroke kot odrasle. Trampolin je športno orodje za oblikovanje postave. Kot pri vsakem športu je tudi pri skakanju na trampolinu najpomembnejša varnost. Otrokom nikoli ne dovolite, da skačejo brez nadzora. Za sprostitev ali fitnes vadbo izberite trampolin.Zunanji vrtni trampolini

Zunanji vrtni trampolini

Zunanji vrtni trampolini so v trendu. Skakanje na svežem zraku razbremeni stres in izboljša kondicijo. Pomaga pri hitrejšem izgorevanju maščob. Vadba na trampolinu precej obremeni sklepe. Primeren je tudi za ljudi s prekomerno telesno težo. Zunanji trampolini so masivni in stabilni, primerni tudi za travnate vrtne površine. Premium trampolini imajo noge v obliki črke U. Materiali, odporni na UV sevanje in vremenske vplive, podaljšujejo njihovo življenjsko dobo. Trampolini vgrajeni v tla so nizki in najbolj primerni za varno zabavo.

  • močna in stabilna konstrukcija odporna na UV sevanje in neugodne vremenske razmere skakalna površina z visoko refleksijo in protizdrsno obdelavo kakovostna mehka obloga vzmeti proti poškodbam možnost dodatne opreme - npr. spodnja zaščitna mreža proti vstopu otrok pod trampolin in kvalitetni dodatki za privez
  • zunanji trampolini morajo biti zaščiteni pred onesnaženjem z zaščitno prevleko. zunanje trampoline po sezoni pokriti. vrtni trampolini so težji, težji za transport. masivni vgrajeni trampolini niso prenosni; zahtevajo veliko prostora za namestitev; višjo nabavno ceno

Vrtni trampolini

Notranji trampolini

Notranji trampolini

Sobni trampolini so manjši in zaradi notranjega stropa ne omogočajo visokih skokov. So bolj kompaktni in prenosni. Primerne so tudi za pokrito teraso, verando, gazebo in stanovanje.

  • manjša višina od tal brez stopnic idealen za vsakodnevno zabavo in razgibavanje mišic celega telesa enostavno prenosljiv zložimo jih enega na drugega cenovno
  • manjšega premera neprimerne za nenadzorovane otroke nimajo zaščitne varnostne mreže

Trampolini

Fitnes na trampolinu

Fitnes na trampolinu

Fitnes trampolini so namenjeni za notranje in zunanje športne aktivnosti. Redna vadba krepi mišice okoli hrbtenice in izboljša držo. Skoki so idealna dodatna kardio vadba tudi za druge športe. Športni trampolini izstopajo po stabilni in zelo trpežni konstrukciji. Premium fitnes trampolini so opremljeni s sodobno brezvzmetno tehnologijo s povečano zaščito pred poškodbami. Imajo lahko dodaten nastavljiv ročaj za podporo med vadbo.

  • izdelan iz kakovostnih in lahkih materialov, namenjen vsakodnevni, intenzivni uporabi, enostaven za shranjevanje in prenosljiv
  • mora biti postavljen na tlakovano površino

Fitnes trampolini

Preberite tudi

Sprostite se ob zimskih športih.

Sprostite se ob zimskih športih.

Slovaška je čudovita gorata država s številnimi dobro opremljenimi zimskimi središči. Ponujajo odlično okolje za sprostitev in šport z odličnimi snežnimi razmerami.

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Opremite svoj sodoben dom s steklokeramično kuhalno ploščo ali varno indukcijsko kuhalno ploščo. Preizkusite inovativno, zabavno, enostavno kuhanje in veliko pametnih funkcij.

Kako ravnati z avtomobilom pred zimo?

Kako ravnati z avtomobilom pred zimo?

In ne pozabi! Bliža se še bolj zahteven del leta! Hladne zimske razmere bodo preizkusile vzdrževanje in videz vašega sopotnika.

Štedilniki in pečice za peko za popolno kulinarično doživetje.

Štedilniki in pečice za peko za popolno kulinarično doživetje.

Štedilniki in pečice so nujni pomočniki v kuhinji za pripravo okusnih, barvitih in odlično zapečenih jedi.

Moderne nape za elegantno kuhinjo.

Moderne nape za elegantno kuhinjo.

Instant grelniki vode za ljubitelje čaja in kave.

Instant grelniki vode za ljubitelje čaja in kave.

Ste ljubitelj klasične kave v lončku? Radi uživate v okusu in vonju čajev z vsega sveta? Sodobno gospodinjstvo ne more brez kotlička.

Sušilnice za kakovostno predelavo sezonskega sadja.

Sušilnice za kakovostno predelavo sezonskega sadja.

Odkrijte svet sušenja gob, sadja, zelenjave, zelišč in drugih živil. Vse leto imejte pri roki zdrave prigrizke brez kemikalij in konzervansov.

Kako izbrati aparat za kavo?

Kako izbrati aparat za kavo?

Postanite barista v domači kavarni. Pripravite kulinarično doživetje za svoje najdražje in prijatelje. Preizkusite tudi različne načine priprave kave.

Vakuumski aparati za daljše shranjevanje svežih živil.

Vakuumski aparati za daljše shranjevanje svežih živil.

Ohranite naravno barvo, vonj in okus hrane! Vakuum! Vaša hrana ostane dlje sveža. Celo petkrat dlje!

Kako izbrati zamrzovalnik?

Kako izbrati zamrzovalnik?

Ali redno zamrzujete večje količine sezonskega sadja, zelenjave, rib ali mesa? Izberite najprimernejši zamrzovalnik za svoje potrebe.

Kako izbrati pomivalni stroj?

Kako izbrati pomivalni stroj?

Ali veste, da vsak program v pomivalnem stroju porabi manj vode kot ročno pranje?

Kako izbrati hladilnik?

Kako izbrati hladilnik?

Podaljšajte svež okus hrane, pijače in kuhanih jedi. Pregledno shranite svoje zaloge in prihranite osebni čas za druge družinske dejavnosti.