Kolesarska čelada NILS Extreme MTW202 Oranžna

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW202 Oranžna

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW202 Oranžna

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW202 Oranžna - opis izdelka

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW202 Oranžna Kolesarska čelada NILS Extreme MTW202 zagotavlja varno vožnjo ne glede na to, ali kolesarite, vozite skuter, drsate ali rolkate.Čelada MTW202 je izdelana s tehnologijo In-mold, pri kateri se polistiren pri visoki temperaturi in tlaku vbrizga v polikarbonatno lupino, s čimer se ustvari popolna vez, čelada pa je izredno lahka in močna. V primeru udarca se energija porazdeli po celotni površini čelade in se nadalje prenaša skozi penaste blazinice.Čelada je na voljo v treh velikostih in ima sistem za enostavno nastavitev obsega glave z vrtenjem kolesca na zadnji strani čelade. Plastična zaponka na nastavljivem traku olajša oblačenje in snemanje modela MTW202. Parametri: Material: PC, EPS Zapenjanje: nastavljiv trak s plastično zaponko Sistem za krmiljenje tokokroga Tehnologija v kalupu Oprema za kolo » Kolesarske čelade » Kolesarska čelada NILS Extreme MTW202 Oranžna

Izdelek Kolesarska čelada NILS Extreme MTW202 Oranžna spada v skupino izdelkov Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Nils Extreme v velikosti 59-65.

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW202 Oranžna - parametri izdelka

Velikost48-52
Velikost53-58
Velikost59-65
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaNils Extreme
Velikost59-65

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW202 Oranžna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW202 Oranžna - drugi zanimivi izdelki

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW202 Oranžna - kako najti najboljšo ponudbo?