Kolesarska čelada NILS Extreme MTW208 bela

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW208 bela

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW208 bela

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 46,65 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW208 bela - opis izdelka

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW208 bela NILS Extreme MTW208 je kolesarska čelada, ki zagotavlja varno vožnjo ne glede na to, ali se vozite s kolesom ali na primer s skuterjem, rolko ali rolko.Čelada MTW208 je izdelana s tehnologijo In-mold, pri kateri se polistiren pri visoki temperaturi in tlaku vbrizga v polikarbonatno lupino, s čimer se ustvari popolna vez, nastala čelada pa je izjemno lahka in močna. V primeru udarca se energija porazdeli po celotni površini čelade in se nadalje prenaša skozi penaste blazinice.Čelada je izdelana v dveh velikostih in ima sistem za enostavno nastavitev obsega glave z obračanjem kolesca na zadnjem delu čelade. Zaradi plastične zaponke na nastavljivem traku je model MTW208 enostavno obleči in sneti. Parametri: Material: PC, EPS Zapenjanje: nastavljiv trak s plastično zaponko Sistem za krmiljenje tokokroga Tehnologija v kalupu Oprema za kolo » Kolesarske čelade » Kolesarska čelada NILS Extreme MTW208 bela

Ta izdelek je v kategoriji Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Nils Extreme v velikosti 59-65, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW208 bela - parametri izdelka

Velikost53-58
Velikost59-65
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaNils Extreme
Velikost59-65
E-trgovinaGamisport.si

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW208 bela - zgodovina cen in razpoložljivosti

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW208 bela - drugi zanimivi izdelki

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW208 bela - kako najti najboljšo ponudbo?