Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 črna in bela

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 črna in bela

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 črna in bela

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 24,75 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 črna in bela - opis izdelka

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 črna in bela NILS Extreme MTW210 je kolesarska čelada, ki zagotavlja varno vožnjo, ne glede na to, ali kolesarite ali se na primer vozite s skuterjem, rolko ali skateboardom.Model MTW210 je izdelan s tehnologijo Out-mold, pri kateri je konstrukcija sestavljena iz dveh delov, ki nista trdno povezana. V primeru udarca se energija enakomerneje porazdeli po celotni površini čelade in se nadalje prenaša skozi penaste blazinice.Čelada je na voljo v treh velikostih in ima sistem za enostavno nastavitev obsega glave z vrtenjem kolesca na zadnji strani čelade. Zaradi plastične zaponke na nastavljivem traku je mogoče napravo MTW210 enostavno natakniti in sneti. Parametri Material: PVC, EPS Zapenjanje: nastavljiv trak s plastično zaponko Sistem za krmiljenje tokokroga Tehnologija Out-mold Oprema za kolo » Kolesarske čelade » Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 črna in bela

Izdelek Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 črna in bela spada v skupino izdelkov Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Nils Extreme v velikosti 59-65, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 črna in bela - parametri izdelka

Velikost48-52
Velikost53-58
Velikost59-65
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaNils Extreme
Velikost59-65
E-trgovinaGamisport.si

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 črna in bela - zgodovina cen in razpoložljivosti

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 črna in bela - drugi zanimivi izdelki

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 črna in bela - kako najti najboljšo ponudbo?