Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 sivo-zelena

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 sivo-zelena

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 sivo-zelena

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 24,75 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 sivo-zelena - opis izdelka

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 sivo-zelena NILS Extreme MTW210 je kolesarska čelada, ki zagotavlja varno vožnjo, ne glede na to, ali kolesarite ali se na primer vozite s skuterjem, rolko ali skateboardom.Model MTW210 je izdelan s tehnologijo Out-mold, pri kateri je konstrukcija sestavljena iz dveh delov, ki nista trdno povezana. V primeru udarca se energija enakomerneje porazdeli po celotni površini čelade in se nadalje prenaša skozi penaste blazinice.Čelada je na voljo v treh velikostih in ima sistem za enostavno nastavitev obsega glave z vrtenjem kolesca na zadnji strani čelade. Zaradi plastične zaponke na nastavljivem traku je mogoče napravo MTW210 enostavno natakniti in sneti. Parametri Material: PVC, EPS Zapenjanje: nastavljiv trak s plastično zaponko Sistem za krmiljenje tokokroga Tehnologija Out-mold Oprema za kolo » Kolesarske čelade » Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 sivo-zelena

Izdelek Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 sivo-zelena spada v skupino izdelkov Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Nils Extreme v velikosti 59-65, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 sivo-zelena - parametri izdelka

Velikost48-52
Velikost53-58
Velikost59-65
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaNils Extreme
Velikost59-65
E-trgovinaGamisport.si

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 sivo-zelena - zgodovina cen in razpoložljivosti

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 sivo-zelena - drugi zanimivi izdelki

Kolesarska čelada NILS Extreme MTW210 sivo-zelena - kako najti najboljšo ponudbo?