Komplet zapestnic iz 925 srebra - srca, dve posamični verižici

Komplet zapestnic iz 925 srebra - srca, dve posamični verižici

Komplet zapestnic iz 925 srebra - srca, dve posamični verižici

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 36,10 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Komplet zapestnic iz 925 srebra - srca, dve posamični verižici - opis izdelka

Komplet zapestnic iz 925 srebra sestoji iz dveh verižic. Ena verižica je narejena iz poševnih in ovalnih čelnov, ki so povezani medseboj. Druga verižica sestoji iz medsebj povezanih ploščatih, ovalnih členov in je okrašena z izmenično nameščenimi navpično in vodoravno povezanimi srci, gladke in sijoče površine. Obe verižici sta nastavljivi po dolžini in se zapenjata s karabinom. Lahko se ju nosi skupaj ali ločeno.   

Izdelek Komplet zapestnic iz 925 srebra - srca, dve posamični verižici najdete med izdelki v skupini Nakit -, pripada znamki Nakit Eshop, najdete ga v trgovini Nakit-eshop.si.

Ta izdelek najdete v skupini Srebrni nakit, proizvaja ga blagovna znamka Nakit Eshop, v ponudbi prodajalca Nakit-eshop.si.

Izdelek Komplet zapestnic iz 925 srebra - srca, dve posamični verižici spada v skupino izdelkov Zapestnice -, pripada znamki Nakit Eshop v ponudbi e-trgovine Nakit-eshop.si.

Komplet zapestnic iz 925 srebra - srca, dve posamični verižici - parametri izdelka

Komplet zapestnic iz 925 srebra - srca, dve posamični verižici - zgodovina cen in razpoložljivosti

Komplet zapestnic iz 925 srebra - srca, dve posamični verižici - drugi zanimivi izdelki

Komplet zapestnic iz 925 srebra - srca, dve posamični verižici - kako najti najboljšo ponudbo?