Kuhinjski roboti - zanesljivi spremljevalci pri kuhanju in peki
05.12.2022 | Uredništvo

Kuhinjski roboti - zanesljivi spremljevalci pri kuhanju in peki

Odkrijte zanesljivega spremljevalca za vsakodnevno ali občasno kuhanje in peko.

Mešajte, stepajte, uporabite nežno gnetenje. Narežemo, sesekljamo, naribamo. Postanite kreativni kuhar. Pripravite jedi z vsega sveta. Naj vas navdihnejo razpoložljivi recepti.

Najsodobnejši kuhinjski roboti tehtajo, segrevajo ali indukcijsko kuhajo hrano. Od vas je odvisno, ali boste kuhali na pari ali počasi kuhali pri nižji temperaturi.

Bonus visokokakovostnih naprav je zadostna zmogljivost, konstrukcija iz nerjavečega jekla in veliko zmogljivih dodatkov.

Kuhinjski robot bo s svojim stilskim dizajnom, barvito kombinacijo lepote in zmogljivosti postal okras vaše kuhinje.



Kuhinjski roboti - kompaktni kuhinjski roboti

Kuhinjski roboti - kompaktni kuhinjski roboti

Manjši, kompaktni predelovalci hrane opravljajo osnovne naloge. Namenjeni so predvsem stepanju, mešanju, sekljanju oreščkov, rezanju ali ribanju sadja in zelenjave. So enostavni za transport in prihranijo prostor na delovni liniji.

Za kuhinjske robote je značilen motor na dnu naprave in zamenljive posode s pripomočki, na primer za tehtanje, za rezanje sira, za rezanje zelenjave in pomfrita ali za sekljanje ledu. Primerni so za pripravo zelenjavnih jedi, stiskanje in sočenje citrusov, izdelavo marinad in solatnih prelivov.

Z močjo okoli 800 W zlahka blendajo zelenjavo in sadje. Majhne dimenzije posod so primerne za predelavo majhne količine surovin za smothy za eno do dve osebi. Kuhinjski roboti z močjo nad 1000 W zmorejo tudi gnetenje testa.

  • nižja nabavna cena osnovne operacije predelave hrane ugodne manjše kompaktne mere manjša teža enostavno rokovanje regulacija hitrosti pulzni način za takojšnjo največjo hitrost varnostna varovalka toplotna varovalka robot primeren za občasno kuhanje in peko
  • manjkajo nekatere lastnosti multifunkcijskih robotov, primerni za pripravo hrane ohlajene na sobno temperaturo, manjša prostornina posode, manjša moč motorja, težje čiščenje, gred z orodjem je v napoto

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?


Kuhinjsko orodjeKuhinjski predpasnikiKuhinjske krpeKuhinjski robot

Večnamenski kuhinjski stroji

Večnamenski kuhinjski stroji

Odkrijte vsestranski večnamenski potencial kuhinjskega robota. Izberite nastavek, spustite roko in se lotite dela.

Noben recept vas ne bo presenetil z zahtevo po gnetenju, mletju, stepanju ali sekljanju. Planetarni mešalni sistem vedno odlično premeša sestavine, tudi pri stenah posode. Zamesi tudi težko kvašeno testo za kruh in rezance. Obdeluje zamrznjeno sadje in vroče juhe.

Z vsestranskim mlinčkom lahko zmeljete oreščke, začimbe, zelišča, žitarice, mak in kavo.

Navdušite se nad možnostjo mletja mesa in predelave v mesne izdelke in domače klobase.

S funkcijo indukcijskega segrevanja lahko stopite čokolado ali skuhate juho. Na zaslonu boste videli nastavljene parametre in postopek priprave. Ustvarite popolne obroke.

Če imate kuhinjo povezano z dnevno sobo, preverite tudi raven hrupa robota. Naj vas teža ne preseneti.

Visokokakovostni, zmogljivi večnamenski roboti iz kovine z dodatki lahko tehtajo do 20 kg.

  • enostavno upravljanje in čiščenje velika posoda primerna tudi za nadaljnjo predelavo surovin in za kuhanje večja moč motorja različni nastavki za zelenjavo in meso možnost mletja in predelave mesa
  • zavzamejo več prostora, večja teža, višja nabavna cena

Štedilniki in pečice za peko za popolno kulinarično doživetje


Dodatki za roboteKuhinjski roboti

Preberite tudi

Zimske gume za varno vožnjo po mrzlih cestah

Verjetno ni več dvoma o nujnosti uporabe zimskih pnevmatik v težkih klimatskih razmerah zime. Splošno priporočilo je, da zamenjate zimske pnevmatike, če temperatura okolice pade pod 7 °C.

Domače pekarne za pripravo svežega kruha in peciva

Radi zajtrkujete svežo, hrustljavo rezino kruha ali toplo, dišeče pecivo? Potem si vsekakor priskrbite majhno domačo pekarno.

Lonci na pritisk za zdrave obroke, prihranek energije in časa

Obvladajte pripravo svojih najljubših jedi v delčku časa. Zdravo kuhanje na pari pod višjim pritiskom znatno skrajša čas priprave in s tem prihrani energijo.

Varčni televizorji za vse skozi vse leto

Sodobni televizijski sprejemniki so inteligentne, varčne SMART naprave za vsako gospodinjstvo. Bogate funkcije, ultra ploščat brezčasen dizajn, odlična slika in zvok so jih predodredili za vsakodnevno uporabo.

Izdelovalci jogurta - pomočniki za podporo naravne imunosti

Doma pripravite okusne probiotične jogurte s kakovostnim svežim ali suhim sadjem. Zagotovite si zadostno odpornost zahvaljujoč dobrim bakterijam, ki so bistvenega pomena za pravilno delovanje črevesne mikroflore.

Parni stroji za enostavno obdelavo in razkuževanje oblačil

Para zmehča in zravna vlakna v tekstilu ter tako zravna zmečkana oblačila in gube. Hkrati učinkovito dezinficira tekstil.

Kako izbrati najboljšo kavo?

Kava je ena najstarejših in najbolj priljubljenih stimulativnih pijač. Je okusen razlog za srečanja s prijatelji, za prijetno sprostitev in počitek.

Domače prekajevalnice za naravno konzerviranje in poln okus prekajenih mesnin

Dimljenje je poleg sušenja najstarejša oblika konzerviranja hrane. Priljubljene mesnice in predelave mesa so odlična priložnost za srečanje cele družine in prijateljev.

Čiščenje oken - učinkovito in moderno

Čiščenje oken, ogledal, tuš kabin ali raznih gladkih sijočih površin v domu je pogosto nočna mora. A počnite to učinkovito in sodobno.

Sprostite se ob zimskih športih

Slovaška je čudovita gorata država s številnimi dobro opremljenimi zimskimi središči. Ponujajo odlično okolje za sprostitev in šport z odličnimi snežnimi razmerami.

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Opremite svoj sodoben dom s steklokeramično kuhalno ploščo ali varno indukcijsko kuhalno ploščo. Preizkusite inovativno, zabavno, enostavno kuhanje in veliko pametnih funkcij.

Kako ravnati z avtomobilom pred zimo?

In ne pozabi! Bliža se še bolj zahteven del leta! Hladne zimske razmere bodo preizkusile vzdrževanje in videz vašega sopotnika.