Moderne nape za elegantno kuhinjo.Moderne nape za elegantno kuhinjo.
22.11.2022 | Pisarna

Moderne nape za elegantno kuhinjo.

Uživajte v udobju kuhanja brez neprijetnih vonjav. Izogibajte se shranjevanju mastne umazanije v kuhinji. Odstranite vlago in poskrbite za dom brez plesni. Dopolnite dizajn svoje kuhinje z moderno napo.

Če želite varčevati z energijo, izberite glede na zmogljivost in energetsko učinkovitost. Hrup motorja je pomemben parameter za vašo izbiro. Ne pustite se motiti in si zagotovite tihe nape. Dosežejo raven hrupa od 40 do 60 dB. Kakovostna LED osvetlitev je že standard sodobnih nap. Naj vas navdihnejo drugi funkcionalni pripomočki:

Glede na konstrukcijsko zasnovo gospodinjstva in lokacijo kuhinjskega bloka lahko izberete tudi način odvajanja pare:Vgradne nape

Vgradne nape

Za kuhinjsko omarico izberite nevpadljive vgradne nape. S funkcijo osvetlitve in vgradnjo pod omaro nad kuhalno površino so zelo praktični. Izvlečne podomarne nape so idealne za manjše kuhinje. Izpolnjujejo vse osnovne zahteve za odvajanje pare med kuhanjem.

  • sprejemljiva kupnina minimalne zahteve po prostoru minimalen poseg v zasnovo kuhinje
  • pri izvedbi z zunanjim izvlekom je potrebna strokovna montaža, manj izrazita za moderen stil in dizajn

Dimniške nape

Dimniške nape

Elegantne vintage ali moderne dimniške nape bodo prepoznaven arhitekturni element vaše kuhinje. Primerne so za večje prostore. Že pri načrtovanju kuhinjskega elementa upoštevajte izbiro dizajna in lokacije. Odzračevanje hlapov se običajno izvede navzven. Potrebna je konstrukcijska priprava in strokovna montaža.

  • velika izbira dizajna in materialov stilski element kuhinje zadostna zmogljivost za večje kuhinje
  • ločena pritrditev na steno in odvod pare zahteva strokovno montažo višja nabavna cena višje zahteve glede porabe

Otok nape

Otok nape

Otočne nape in stropne nape so zasnovane posebej za ločen kuhalni otok. So bolj zahtevni glede prostora. Lahko postanejo najbolj značilen stilski element kuhinje. Izberite material in dizajn za svoj luksuzni dodatek.

  • primerna za večje kuhinje, katero koli lokacijo v prostoru
  • višjo nabavno ceno

Nape vgrajene v delovni pult

Nape vgrajene v delovni pult

Iščete nekaj več? Privoščite si luksuzne izvlečne nape za vgradnjo v kuhinjsko omarico ali kuhalni otok. Po potrebi jih razširite z integriranim motorjem. Idealne so za vgradnjo v delovne površine s kuhalno površino pred oknom.

Nape z luknjami, trdno vgrajene v kuhalno ploščo, so zadnja inovacija proizvajalcev luksuznih kuhališč. Para se vodi do odsesovalne enote skozi odprtine neposredno v kuhalni plošči. Močan sesalni tok potegne hlape navzdol v sesalno cev. Odstranljiv maščobni filter in enoto za zbiranje tekočine lahko priročno očistite v pomivalnem stroju.

  • primeren za minimalističen stil kuhinje, visoka zmogljivost, največji prihranek prostora v kuhinji, enostavno čiščenje odsesovalne enote pod delovno ploščo
  • visoka nabavna cena

Kako izbrati pomivalni stroj?


Preberite tudi

Sprostite se ob zimskih športih.

Sprostite se ob zimskih športih.

Slovaška je čudovita gorata država s številnimi dobro opremljenimi zimskimi središči. Ponujajo odlično okolje za sprostitev in šport z odličnimi snežnimi razmerami.

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Kako izbrati pravo kuhalno ploščo?

Opremite svoj sodoben dom s steklokeramično kuhalno ploščo ali varno indukcijsko kuhalno ploščo. Preizkusite inovativno, zabavno, enostavno kuhanje in veliko pametnih funkcij.

Kako ravnati z avtomobilom pred zimo?

Kako ravnati z avtomobilom pred zimo?

In ne pozabi! Bliža se še bolj zahteven del leta! Hladne zimske razmere bodo preizkusile vzdrževanje in videz vašega sopotnika.

Štedilniki in pečice za peko za popolno kulinarično doživetje.

Štedilniki in pečice za peko za popolno kulinarično doživetje.

Štedilniki in pečice so nujni pomočniki v kuhinji za pripravo okusnih, barvitih in odlično zapečenih jedi.

Instant grelniki vode za ljubitelje čaja in kave.

Instant grelniki vode za ljubitelje čaja in kave.

Ste ljubitelj klasične kave v lončku? Radi uživate v okusu in vonju čajev z vsega sveta? Sodobno gospodinjstvo ne more brez kotlička.

Sušilnice za kakovostno predelavo sezonskega sadja.

Sušilnice za kakovostno predelavo sezonskega sadja.

Odkrijte svet sušenja gob, sadja, zelenjave, zelišč in drugih živil. Vse leto imejte pri roki zdrave prigrizke brez kemikalij in konzervansov.

Kako izbrati aparat za kavo?

Kako izbrati aparat za kavo?

Postanite barista v domači kavarni. Pripravite kulinarično doživetje za svoje najdražje in prijatelje. Preizkusite tudi različne načine priprave kave.

Vakuumski aparati za daljše shranjevanje svežih živil.

Vakuumski aparati za daljše shranjevanje svežih živil.

Ohranite naravno barvo, vonj in okus hrane! Vakuum! Vaša hrana ostane dlje sveža. Celo petkrat dlje!

Kako izbrati zamrzovalnik?

Kako izbrati zamrzovalnik?

Ali redno zamrzujete večje količine sezonskega sadja, zelenjave, rib ali mesa? Izberite najprimernejši zamrzovalnik za svoje potrebe.

Kako izbrati pomivalni stroj?

Kako izbrati pomivalni stroj?

Ali veste, da vsak program v pomivalnem stroju porabi manj vode kot ročno pranje?

Kako izbrati hladilnik?

Kako izbrati hladilnik?

Podaljšajte svež okus hrane, pijače in kuhanih jedi. Pregledno shranite svoje zaloge in prihranite osebni čas za druge družinske dejavnosti.

Kako varčevati z elektriko?

Kako varčevati z elektriko?

Poraba električne energije predstavlja pomemben strošek v družinskem proračunu.