Moška majica Sensor Coolmax Thermo Zip Globoko gorčica / črna

Moška majica Sensor Coolmax Thermo Zip Globoko gorčica / črna

Moška majica Sensor Coolmax Thermo Zip Globoko gorčica / črna

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška majica Sensor Coolmax Thermo Zip Globoko gorčica / črna - opis izdelka

Moška majica Sensor Coolmax Thermo Zip Globoko gorčica / črna Funkcionalno spodnje perilo Coolmax Thermo je topla elastična pletenina, idealna za hladnejše dni. Uporabljeni material zagotavlja odlično termoregulacijo in odvajanje vlage stran od telesa. Poleg tega vlakna s trajno vgrajenimi srebrovimi ioni zagotavljajo visoke in trajne antibakterijske lastnosti.Coolmax Thermo je trpežen, dimenzijsko stabilen in zelo elastičen. Spodnje perilo se lahko uporablja kot prvi ali drugi sloj in je primerno za celodnevno nošenje, zimske športe in prostočasne dejavnosti. Tehnologija Coolmax EcoMade Še ena novost je material Coolmax Ecomade, ki ga zdaj najdemo v novi seriji Coolmax Thermo. Pralno perilo ohranja enake lastnosti in prednosti kot prej, hkrati pa je okolju prijaznejše. Vlakno vsebuje visok odstotek recikliranega materiala (97 %), kar zmanjšuje vpliv na okolje. Izdelana je iz uporabljenih plastenk, ki se v šestih korakih predelajo v osnovo za funkcionalna oblačila. Novi material še bolje odvaja vlago od telesa, zato se boste ves čas nošenja počutili odlično. Material z blagovno znamko in srebrnimi ioni Toplo termalno spodnje perilo z intenzivnim česanjem na notranji strani Visoke trajne antibakterijske lastnosti Hitro odvajanje vlage od telesa in odlična termoregulacija Prefinjen kroj Privlačen videz Primerno za prvi in drugi sloj Ploščati šivi Material Coolmax Thermo S tem vam bo šlo odlično. Situacij, v katerih se lahko znajdejo funkcionalna oblačila Sensor Thermo, je neizmerno veliko. Norveški vzorci bodo uspešnejši od črnih. Toplo je, vendar ne prevroče. Zaradi popolne termoregulacije boste preživeli ledeni pekel. To je poezija. Hoodiji in puloverji » Hoodis » Moška majica Sensor Coolmax Thermo Zip Globoko gorčica / črna

Izdelek Moška majica Sensor Coolmax Thermo Zip Globoko gorčica / črna najdete med izdelki v skupini Spodnje perilo, pripada znamki Sensor, je izdelan v velikosti 2XL.

Ta izdelek najdete v skupini Spodnje perilo -, je v ponudbi blagovne znamke Sensor, je izdelan v velikosti 2XL.

Izdelek Moška majica Sensor Coolmax Thermo Zip Globoko gorčica / črna spada v skupino izdelkov Moško spodnje perilo, je v ponudbi blagovne znamke Sensor, velikost je 2XL.

Moška majica Sensor Coolmax Thermo Zip Globoko gorčica / črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, Spodnje perilo, Spodnje perilo -, Moško spodnje perilo, Gorčica, Funkcionalno spodnje perilo, Moške spodnje majice
ZnamkaSensor
Velikost2XL

Moška majica Sensor Coolmax Thermo Zip Globoko gorčica / črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška majica Sensor Coolmax Thermo Zip Globoko gorčica / črna - drugi zanimivi izdelki

Moška majica Sensor Coolmax Thermo Zip Globoko gorčica / črna - kako najti najboljšo ponudbo?