Moška športna jakna Nordblanc Zaščita NBWJM7755_MOC

Moška športna jakna Nordblanc Zaščita NBWJM7755_MOC

Moška športna jakna Nordblanc Zaščita NBWJM7755_MOC

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 70,90 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška športna jakna Nordblanc Zaščita NBWJM7755_MOC - opis izdelka

Moška športna jakna Nordblanc Zaščita NBWJM7755_MOC Moška športna jakna NORDBLANC PROTECTION s polnilom INVISTA TERMOLITE PLUS spredaj in zadaj. Drugi deli jakne so izdelani iz toplega materiala POWERFLEEC. Športna jakna ima izoliran in vetrovno odporen sprednji in zadnji del, drugi deli pa so izdelani iz zelo raztegljivega in izoliranega materiala POWERFLEEC, ki omogoča, da je jakna na splošno raztegljiva in ne omejuje gibanja gibanje. Izolirani deli so izdelani iz prijetnega lahkega materiala s polnilom iz iNVISTA TERMOLITE PLUS iz votlih vlaken, ki zadržuje toploto in zanesljivo ščiti pred prepihom. Lahka športna jakna ima zelo ergonomičen in funkcionalen kroj. Primeren je za zimsko kolesarjenje, tek na smučeh, kot samostojna zunanja plast ali kot plast pod smučarsko jakno za izboljšanje toplotne izolacije. Vetrovna zaščita Odporen je tudi na močne sunke vetra in vam zagotavlja udobje tudi v ekstremnih vremenskih razmerah in zahtevnih situacijah. Votla vlakna Zagotavlja vam maksimalno toplotno udobje in lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo v težkih vremenskih razmerah. Majhna teža Lahkoten material vam zagotavlja udobje in neomejeno gibanje. Elastičen Raztegljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje pri vseh dejavnostih.Tehnologija: POWERFLEECE Lahkoten, zelo elastičen material, z mikrokraki na notranji strani za večjo toplotno izolacijo in udobje. Na zunaj je gladka in zelo prijetna na otip, zagotavlja pa odlično toplotno izolacijo in zaščito pred udarci vetra. INVISTA THERMOLITE® Lahka toplotnoizolacijska polnila, ki se uporabljajo v izdelkih, namenjenih za izjemno nizke temperature. Vlakna z votlo sredico imajo imajo najboljše izolacijske lastnosti in hkrati zelo majhno težo. Izdelek z je zasnovan za zelo zahtevne dejavnosti na prostem in še posebej za ekstremne športne dejavnosti. Jakne » Športne jakne » Moška športna jakna Nordblanc Zaščita NBWJM7755_MOC

Izdelek Moška športna jakna Nordblanc Zaščita NBWJM7755_MOC spada v skupino izdelkov Moške jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 3XL v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Moška športna jakna Nordblanc Zaščita NBWJM7755_MOC - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Moške jakne
ZnamkaNordblanc
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

Moška športna jakna Nordblanc Zaščita NBWJM7755_MOC - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška športna jakna Nordblanc Zaščita NBWJM7755_MOC - drugi zanimivi izdelki

Moška športna jakna Nordblanc Zaščita NBWJM7755_MOC - kako najti najboljšo ponudbo?